Cristian Barabancea, preşedinte „U“ Cluj: „Nu mai rezistăm psihic. Vom pleca toţi şi se va pune lacătul pe club“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Barabancea că Florian Walter va pleca în aceste condiţii
Cristian Barabancea că Florian Walter va pleca în aceste condiţii

Preşedintele Universităţii Cluj, Cristian Barabancea, a fost extrem de nervos în urma hotărârii de astăzi a Tribunalului Comercial, prin care a fost anulată hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor, din luna iunie a acestui an, prin care Florian Walter a devenit acţionar majoritar

Preşedintele Cristian Barabancea a declarat că în condiţiile în care clubul este atacat din toate părţile şi se confruntă cu nenumărate procese privind datoriile vechi, Florian Walter ar putea părăsi clubul. Acesta a admis că în cazul în care Tribunalul Comercial îl va obliga pe omul de afaceri să plătească vechile datorii ale fostei societăţi nonprofit, acesta va părăsi Clujul:

„Nu am crezut în viaţa vieţilor mele că este posibil aşa ceva în Cluj. Toţi tembelii au ajuns să-şi bată joc de acest club, imediat după ce a fost preluat de Florian Walter. Ne trezim cu procese peste procese, nicăieri în lume nu există aşa ceva. Ne-am trezit pe cap cu tot felul de tâmpiţi care vor să facă bani de pe spatele nostru. Nici nu mai ştim cu câte procese ne confruntăm. Cum naiba să vorbim în România de o comisie de evaluare a sportivilor? A existat un singur caz de acest gen în Germania, dar noi suntem mai tari decât nemţii.

De ce nu s-au plătit aceste sume de bani până a venit Walter la Cluj? Totul a fost ok la AGA, s-a făcut legal, nu au cum să câştige un asemenea proces. Nu se poate aşa ceva, ce e în Ardealul ăsta şi în ţara asta? Acum se trezeşte şi Oncos, care vine să-şi revendice vreo 15 miliarde. Pentru noi e clar acest triunghi. Primăria, cu Lombul şi Intop. Acestea sunt laturile sale, pentru aşa ceva vor să ne distrugă, ăsta e interesul lor, să redevină acţionari la SC Lomb. Avem proces cu Vădana, cu Goga, cu Boca, nici nu mai ştiu cum îi cheamă.

Se va pune lacătul pe club şi de acum încolo va fi amintire. După tot ce am făcut în acest timp şi cât a investit domnul Walter, e clar că dacă ne vor obliga să plătim acele datorii colosale, vom pleca toţi. E inimaginabil aşa ceva. Nu mai rezistăm psihic“, a tunat oficialul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite