Cristi Chivu a creat delir în rândul fanilor, la Cluj (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a fost prezent la Cluj, pentru turneul final al campionatului naţional de minifotbal, care are loc în aceste zile la baza „Unirea“, din cartierul Mănăştur

Câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano şi al eventului în Italia, Cristi Chivu este cu siguranţă cel mai bun fotbalist pe care-l are România în acest moment. Performanţele sale au atras sute de fani şi la Cluj, care ar fi dat orice pentru un autograf şi o fotografie cu idolul lor. Chivu a sosit în oraşul de pe Someş alături de stafful său, pentru a fi alături de fotbaliştii amatori î'n încercarea lor de a fi cei mai buni din ţară.

„Sunt extrem de onorat că pot fi astăzi aici şi mă bucur că mi se oferă posibilitatea de a împărtăşi pasiunea pentru fotbal. Fotbalul este un joc, unde fiecare încearcă să fie cel mai bun, unde se leagă foarte multe prietenii şi relaţii. În fotbal nu există diferenţe între pasiunea pe care o pune un jucător profesionist, care joacă pentru câştigarea Ligii Campionilor, sau cel amator, care îşi doreşte să fie primul“, a spus acesta.

După o scurtă conferinţă de presă, acesta a împărţit autografe, s-a pozat cu fanii şi i-a încurajat pe micuţii care încearcă să-i calce pe urme să nu ezite. Apoi, a dat lovitura de start în meciul dintre formaţiile Magic Iaşi şi Dinamo Drobeta Turnu Severin şi le-a urat baftă jucătorilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite