Interviu / Cristi Bud: „Mandorlini nu mă place deloc, sunt distrus psihic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Cristian Bud nu vrea să vorbească deocamdată despre varianta despărţirii de CFR Cluj, deşi a aflat că nu va juca în Champions League. Cristi Bud consideră că motivul pentru care a ratat Liga Campionilor este faptul că Mandorlini are ceva personal cu el.

-Cristi, ai început să te obişnuieşti cu ideea că nu vei juca în Champions League anul acesta?
-Nicidecum. Traversez nişte clipe de coşmar, nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat. Am marcat goluri anul trecut, mi-am ajutat echipa să câştige campionatul, eram unul dintre oamenii de bază ai echipei şi uite în ce situaţie am ajuns. Sunt foarte trist, nu am cum să ascund asta, visam cu ochii deschişi la meciurile din ligă, dar totul s-a năruit.

-Şi totuşi, cum îţi explici asta în condiţiile în care anul trecut jucai titular meci de meci?

-Chiar nu ştiu cum să-mi explic, nu găsesc cuvinte. Nu ştiu cum nu am prins lista, dar ai văzut şi tu că nu sunt pe ea. Nici nu am apucat să vorbesc cu Mandorlini, el e plecat în Italia şi nu am putut să discut ieri cu el. Oricum, aştept să se întoarcă să povestim, dar nu se mai poate schimba nimic.

-Ai avut vreodată certuri cu el? Ţi-a reproşat anumite lucruri şi i-ai răspuns urât?

-Nu, niciodată. Nu pot să spun că m-am certat eu cu Mandorlini. Recunosc, am avut nişte discuţii la un moment dat, dar nu a fost vorba de ceartă. Au fost câteva vorbe între noi şi poate de acolo a pornit totul, dar nimic ieşit din comun.

-Te-ai gândit că poate are ceva personal cu tine?

-Cu siguranţă asta este. Eu nu am absolut nimic cu el, l-am respectat şi îl respect în continuare, dar el are ceva cu mine. Pur şi simplu cred că nu-i place de mine şi de asta m-a lăsat pe dinafară. Ce mai pot să fac eu acum?

-Vrei să pleci de la CFR? Sunt oferte de la Târgu Mureş şi Gaz Metan pentru tine.
-Nici nu vreau să mă gândesc în acest moment la astfel de lucruri şi nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Sunt jucătorul CFR-ului, mă voi prezenta la antrenamente şi îmi văd de treabă. Îţi dai seama că nu pot boicota antrenamentul sau să-mi iau lumea în cap. Vom vedea ce va fi.

Probleme în viaţa personală

După ce în returul sezonului trecut a fost om de bază în garnitura lui Mandorlini, Bud a intrat într-un con de umbră şi a ratat complet startul noii ediţii de campionat. Şi-a pierdut locul de titular încă din cantonamentul austriac, Mandorlini preferând să-i folosească în avanposturi pe Kone, Bjelanovici sau Traore, dar odată cu accidentarea ivorianului a reintrat în planurile italianului.

Forma sa slabă se poate explica, însă, prin faptul că recent s-a despărţit de unguroiaica Gabriela Szucs (foto), handbalista de la Oltchim, alături de care a avut o relaţie de câteva luni, extrem de stresantă pentru fotbalist. Drumurile dese la Râmnicu Vâlcea l-au dat peste cap pe jucător, chiar conducerea reproşându-i acest lucru, acesta fiind un motiv în plus să se despartă de frumoasa sportivă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite