Cluj: Crima oribilă de la Negreni/ A oprit cântecul viorii cu un cuţit înfipt în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Crima oribilă de la Negreni/ A oprit cântecul viorii cu un cuţit înfipt în inimă
Cluj: Crima oribilă de la Negreni/ A oprit cântecul viorii cu un cuţit înfipt în inimă

Ileana Lingurar, femeia din Negreni ce şi-a înjunghiat mortal bărbatul, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.

Dumitru Lingurar, bărbatul de 54 de ani din comuna Negreni, a fost înjunghiat de soţia lui la puţin timp după ce acesta îşi terminse activitatea în folosul comunităţii.

Bărbatul participase ieri la strângerea de gunoaie în comună, pentru care primea ajutor social din partea Primăriei. „Ieri toată ziua a strâns deşeuri, acţiune pe care am organizat-o în urma desfăşurării Zilelor comunei Negreni”, ne-a declarat primarul  Dorin Manea.

Dumitru Lingurar obişnuia să cânte la vioară, şi era invitat la mai toate petrecerile şi nunţile din comună. Chiar duminică, de Zilele comunei, acesta a cântat pe scenă pentru săteni. Bărbatul locuia împreună cu soţia lui, Ileana Lingurar, şi cei patru copii, într-o zonă în care sunt comasate mai multe familii de ţigani.

Aseară, în jurul orei 21.00, între cei doi soţi a izbucnit un scandal spontan, după ce amândoi consumaseră mai multe pahare de alcool. „Obişnuiau să se certe”, completează primarul Dorin Manea. Ileana Lingurar şi-a înjunghiat bărbatul cu o lovitură de cuţit în toracele stâng, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Astăzi, femeia a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, şi o aşteaptă între 15 şi 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat. Mai trist este că unul dintre copiii familiei Lingurar este minor, băiatul rămânând pe drumuri. Dintre cei patru copii, trei fete sunt majore şi căsătorite, dar băiatul a rămas fără grija părinţilor. Direcţia pentru Protecţia Copilului a fost sesizată în acest caz, şi se va demara o anchetă pentru instituirea tutelei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite