Cluj: Crema showbizului românesc cântă pentru bobocii clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupe precum Sistem, Şuie Paparude, Connect-R, Direcţia 5, Crush şi Alexandra Ungureanu sunt invitaţii speciali ai balurilor de boboci din Cluj.

Balul Bobocilor din Universitatea Tehnică va debuta în această seară, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor cu deja clasicul concurs de Miss şi Mister, urmat de un stand-up comedy, un spectacol de dans salsa, dar şi o reprezentaţie a Ansamblului Românaşul. Petrecerea va continua după ora 22.00, în clubul Obsession, unde trupa clujeană Sistem promite un concert incendiar.

Economiştii au parte de trei concerte de excepţie

Un alt concert live cu muzică de calitate va avea loc şi în Clubul Midi, de la ora 20.00, unde Şuie Paparude va cânta pentru bobocii din cadrul Facultăţii de Ştiinţa Mediului.

Cele mai multe vedete vor concerta însă în Balul Bobocilor Economişti. Alexandra Ungureanu şi Crush vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor joi, 26 noiembrie, de la ora 17.30, urmaţi de muzicienii din trupa Direcţia 5. Distracţia nu se termină aici, ci se continuă cu o petrecere în clubul Bamboo, începând cu ora 23:00 , unde petrecăreţii vor asista la un show incendiar oferit de Connect-R şi trupa lui de dans.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite