Cozi la primăriile de cartiere pentru plata impozitelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.500 de clujeni şi-au plătit azi impozitele la sediile primăriilor de cartier. Ei au vrut să scape de dările pentru case, terenuri şi maşini încă de la început de an.

În a treia zi a lui 2012, clujenii s-au trezit de dimineaţă şi au mers la primăriile de cartier pentru a-şi plăti impozitele pe apartament, maşini şi terenuri. „Săptămâna trecută când am venit să achit era închis. Sunt restanţieră şi am venit să scap de impozitul pe anul trecut", spune Claudia Naş, 43 de ani, funcţionar.

La biroul de taxe şi impozite de pe Bulevardul Eroilor erau, în vremea prânzului, vreo 50 de persoane după ce înainte era aglomeraţie. La fel a fost şi la sediul din primăria Mărăşti. „Un prieten care şi-a plătit impozitul în Mărăşti mi-a zis că, de dimineaţă, era multă lume şi era gata să renunţe. De aceea am venit în centru ca să nu aştept mult", explică Dorel Trif, 45 ani, muncitor. Acesta a stat la coadă şi a plătit 250 de lei, impozit pe toate proprietăţile sale, un apartament, două maşini şi un teren agricol. „Eram prin zonă şi cum tot aveam bani în buzunar am zis să-l plătesc acum", adaugă clujeanul.

image

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun că, până la ora 14.00, circa 1.500 de persoane au trecut pe la birourile de taxe şi impozite ale primăriilor de cartiere ca să-şi plătească dările către stat. „Ne-am aşteptat să fie multă lume pentru că aşa e în fiecare an. Deşi au la dispoziţie trei luni, unii clujeni sunt foarte conştiincioşi", zice Andrada Rarău de la biroul Mass-Media al Primăriei Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite