Costa, nemulțumit de numărul mic de fani de pe stadion: "Aștept mai mulți suporteri la meciuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul clujenilor, Jorge Costa, a declarat la finalul partidei câștigate de echipa sa cu Astra, că este mulțumit de felul în care au jucat elevii săi și de cum a fost primit de către public. De asemenea, acesta spune că așteaptă mai mulți oameni la stadion pe viitor

"Sunt mulțumit, a fost o partidă importantă pentru noi, ne-am comportat foarte bine, chiar dacă nu am început atât de bine cum mi-aș fi dorit, sunt mulțumit per ansamblu. Încă nu jucăm așa cum mi-aș dori, mai sunt multe capitole de îmbunătățit, dar echipa este în creștere și mă bucură acest lucru.

Din punctul meu de vedere Claro a făcut o partidă fantastică și a jucat în folosul și interesul echipei indiferent dacă noi conduceam cu 1-0 sau 2-0. Nu îl va afecta cu siguranță faptul că a fost huduit, e un jucător cu experiență și va juca și în meciul următor. Sougou a făcut un meci foarte bun, dar nu vreau să vorbesc individual de niciun jucător, ci despre echipă, de grup. A fost necesară și impicarea fanilor, le mulțumesc, sper să fie mai mulți la următoarele meciuri", a declarat acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite