Coroane din partea preşedintelui şi a Guvernului lângă sicriul lui IPS Bartolomeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, a depus, în această după-amiază, coroane de flori din partea Preşedinţiei, a Guvernului, a Camerei Deputaţilor şi a Secretariatului General al Guvernului, la catafalcul Mitropolitului Bartolomeu din Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

„Din partea Preşedinţiei va fi depusă o coroană de 200 de garoafe albe, iar din partea Guvernului, a Secretariatului General al Guvernului şi a Camerei Deputaţilor, câte o coroană de crizanteme albe, cale albe, respectiv cale albe şi crini“, a spus Anca Stănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei prefectului, înainte de ceremonia care a avut loc la ora 17.30.

Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu, care se afla internat într-o rezervă specială a Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca, a murit luni. Trupul neînsufleţit al mitropolitului Clujului, IPS Bartolomeu Anania, a fost depus, luni seară, la Catedrala ortodoxă din Piaţa "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, după ce o scurtă slujbă de pomenire a avut loc în curtea Arhiepiscopiei Ortodoxe din municipiu. Înmormântarea va avea loc joi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite