Copil înecat în Someş, la Bonţida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 12 ani care a căzut, joi seară, în Someş, în dreptul localităţii clujene Bonţida, este căutat de scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, la intervenţie fiind prezent şi un echipaj SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, copilul nu a fost găsit în seara zilei de joi, cu toate insistențele scafandrilor. Căutările au fost reluate vineri dimineață, urmând să se alăture căutării și alţi scafandri din județele vecine.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj au fost sesizaţi de această dispariţie în orei 17.30. Mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului şi au început căutările. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, mai mulţi scafandrii s-au deplasat la Bonţida, dotaţi cu o barcă, şi un echipaj SMURD.

"La intervenţie s-au deplasat scafandrii de la ISU Cluj, dotaţi cu o barcă, şi un echipaj SMURD. Persoana se pare că a căzut în apă în apropierea podului care trece peste Someş, în localitatea Bonţida. Există acolo o acumulare, pe lateralul râului, de aproximativ zece metri pe zece metri, unde adâncimea apei are şapte metri. Scufundările se fac în funcţie de indicaţiile martorilor şi aparţinătorilor", a declarat Biriş.

Conform acestuia, ISU Cluj va continua cercetările zonei, conform procedurii, respectiv prin lărgirea ariei de căutare.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite