Cluj: Emil Constantinescu i-a plictisit pe studenţi în prima zi de facultate (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Emil Constantinescu i-a plictisit pe studenţi în prima zi de facultate (GALERIE FOTO)
Cluj: Emil Constantinescu i-a plictisit pe studenţi în prima zi de facultate (GALERIE FOTO)

Studenţii au fost cam nerăbdători la discursurile începutului de an academic, fostul preşedinte Emil Constantinescu luând parte atât la ceremonia de la Universitatea Babeş-Bolyai, cât şi la cea de la Facultatea de Studii Europene de la aceeaşi universitate. Dă click AICI pentru a intra în GALERIA FOTO.

Săli arhipline şi răbdare testată la maximum. Cam aşa se poate rezuma începutul de an academic la cea mai populată universitate din Transilvania, Universitatea Babeş-Bolyai.

Cu un oaspete de seamă - fostul preşedinte al României (1996-2000) şi rector al Universităţii Bucureşti (1992-1996) - Emil Constantinescu şi cu o audienţă pe măsura aşteptărilor, rectorul UBB - Andrei Marga - a declarat deschis anul universitar pe întreaga universitate.

De la o ceremonie la alta

Câteva minute mai târziu, Emil Constantinescu a asistat la deschiderea anului academic la Facultatea de Studii Europene, unde gazda a fost decanul facultăţii, Ladislau Gyemant.

Andrei Marga  a întârziat o jumătate de oră la ceremonia de la facultatea unde predă, motivându-şi întârzierea de o discuţie telefonică de felicitare a Angelei Merkel, cancelarul Germaniei, care va fi primi în luna noiembrie titlul de doctor honoris causa din partea Universităţii Babeş-Bolyai.

Studenţi curioşi de prima zi

La această ceremonie au asistat peste 300 de studenţi şi profesori, sala Jean Monnet a facultăţii dovedindu-se neîncăpătoare.

image

Dacă fostul preşedinte Emil Constantinescu şi Andrei Marga şi-au dus discursurile către situaţia actuală a Uniunii Europene şi a celei politice şi economice a ţării, reprezentanţii studenţilor le-au povestit proaspeţilor studenţi despre viaţa în care tocmai au păşit.


Cancelarul studenţilor, Carmen Madiar, le-a povestit studenţilor despre numărul mare de oportunităţi pe care le pot avea începând de astăzi, dar şi despre „plăcerile” vieţii studenţeşti. Vladimir Popa, preşedintele Societăţii Studenţilor Europenişti (organizaţia recunoscută la nivelul facultăţii), a început cu discursul său campania de recrutare a bobocilor, care va porni la viteză maximă peste 10 zile.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite