Cluj: Consiliul Local a aprobat lista solicitanţilor locuinţelor de tip ANL pe 2011. Vezi aici lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local a aprobat în şedinţa de astăzi, 12 aprilie, lista solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri, destinate închirierii, în vederea repartizării locuinţelor disponibile, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Lista provizorie a fost aprobată prin HCL nr.143/2011 şi poate fi consultată începând de astăzi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni (strada Moţilor, nr. 7) sau pe site-ul instituţiei www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Locuinţe. Lista cuprinde 191 de persoane care au solicitat o astfel de locuinţă până la finalul anului trecut. Punctajele au fost acordate pe baza criteriilor de ierarhizare prevăzute de Legea nr. 152/1998 şi H.G. nr. 165/2008.  

Cei care doresc sa depună contestaţii la această listă pot face acest lucru în termen de şapte zile de la data afişării, acestea urmând a fi soluţionate în termen de 15 zile de la înregistrare, în condiţiile legii. Contestaţiile se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, de pe strada Moţilor, nr. 7. De asemenea, modul de soluţionare a contestaţiilor şi lista finală în vederea repartizării locuinţelor disponibile construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe pentru acest an vor fi supuse aprobării Consiliului Local.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite