Consiliul Judeţean Cluj va alege un nou vicepreşedinte săptămâna aceasta în locul lui Radu Bica.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Cluj va alege un nou vicepreşedinte săptămâna aceasta
Consiliul Judeţean Cluj va alege un nou vicepreşedinte săptămâna aceasta

Consiliul Judeţean Cluj va alege, în şedinţa din această săptămână, un nou vicepreşedinte, în locul lui Radu Bica. Acesta a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

PDL a comunicat Consiliului Judeţean decizia de excludere din cadrul acestei formaţiuni a lui Radu Bica, consilier judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. În această situaţie, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat, luni, că şedinţa forului va avea loc în această săptămână.

"Şedinţa în care va fi ales un vicepreşedinte al CJ Cluj în locul lui Radu Bica va avea loc în această săptămână. Până în acel moment, PDL Cluj va trebui să valideze o persoană de pe lista de consilieri a filialei şi va trebui să valideze în Biroul Permanent Judeţean şi persoana viitorului vicepreşedinte", a spus Tişe. Următorul supleant pe lista de consilieri judeţeni a PDL Cluj este Petru Man, liderul organizaţiei PDL din comuna Mica.

Reamintim faptul că potrivit DNA, în cursul lunii octombrie 2011, Radu Vasile Bica ar fi acceptat oferta a două persoane de a primi suma de 25.000 de euro. În schimbul acestor bani, Radu Bica, în calitatea sa de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, urma să le furnizeze informaţii obţinute în virtutea funcţiei şi, astfel, să faciliteze câştigarea unei licitaţii privind serviciile de mentenanţă pe stadionul Cluj Arena pentru anul 2012. Radu Bica era vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Cluj din 2004 şi vicepreşedinte al PDL Turda din acelaşi an.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite