Consiliul Judeţean Cluj reia licitaţia de reabilitare a peste 700 de kilometri de drumuri judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a decis, luni, reluarea licitaţiei organizate pentru reabilitarea a peste 700 de kilometri de drumuri judeţene, întrucât condiţiile puse de banca finanţatoare nu pot fi îndeplinite.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de CJ Cluj, decizia a fost luată în urma discuţiilor reprezentanţilor instituţiei cu asocierea de firme care a câştigat licitaţia organizată la începutul lunii martie.

"În urma discuţiilor avute între reprezentanţii CJ Cluj, în calitate de autoritate contractantă, şi asocierea de şapte firme condusă de SC Midanne Invest Grup SRL, s-a decis anularea şi, respectiv, reluarea licitaţiei pentru reabilitarea celor 718 kilometri de drumuri judeţene, întrucât condiţiile puse de banca finanţatoare nu pot fi îndeplinite", se arată în documentul citat.

CJ Cluj a organizat, în 7 martie, licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea a 718 kilometri de drumuri judeţene, investiţie estimată la peste 190 de milioane de euro, care urma să fie finanţată printr-un credit furnizor.

Conducerea CJ Cluj a anunţat, anul trecut, că intenţionează modernizarea a 718,2 kilometri de drumuri judeţene, care au fost împărţite pe şapte loturi, fiecare lot cuprinzând între cinci şi opt drumuri judeţene, cu o lungime pe un lot de circa 100 de kilometri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite