Consiliul Judeţean Cluj a aprobat alocarea unui milion de lei pentru activităţi sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Cluj
Consiliul Judeţean Cluj

Peste 60 de asociaţii şi cluburi cu profil sportiv vor primi 1.000.000 de lei din partea Consiliului Judeţean Cluj. Hotărârea a fost votată azi, în cadrul unei şedinţe.

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat azi, printr-o şedinţă, alocarea a un milion de lei pentru activităţi sportive şi recreative. Banii vor merge spre 62 de instituţii, asociaţii şi cluburi sportive din judeţ. Cele mai mari sume le-au primit cei de la CS U-Mobitelco cu 200.000 de lei (pentru promovarea sportului de performanţă), cei de la CS Universitatea Cluj cu 100.000 de lei (tot pentru adesfăşurarea activităţii de performanţă), cei de la Fotbal Club Universitatea Cluj cu 50.000 de lei, Fundaţia CFR 1907 Cluj cu 50.000 de lei (pentru susţinerea activităţii sportive).

Cele mai mici sume alocate au mers spre Asociaţia Sportivă Victoria Viişoara 2009 (3.000 de lei pentru amenajarea terenului de fotbal), spre Clubul Sportiv Unirea Jucu (3.000 de lei pentru achiziţionarea de echipamente sportive), Asociaţia Sportivă Cătina (3.000 de lei pentru construirea de vestiare, amenajarea şi dotarea bazei sportive cu echipamente şi materiale).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite