Consilierii locali clujeni au aprobat protocolul de construire a parkingului din campusul studenţesc Hasdeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali din Cluj-Napoca au fost de acord cu ideea parcării supraterane din Haşdeu
Consilierii locali din Cluj-Napoca au fost de acord cu ideea parcării supraterane din Haşdeu

Întruniţi azi, 26 aprilie, în şedinţă, consilierii locali clujeni au aprobat protocolul de asociere cu UBB privind construirea unei parcări supraterane în campusul studenţesc Hasdeu. În aceeaşi şedinţă s-a aprobat acordarea a 2 milioane de lei Spitalului Clinic Municipal pentru plata unei părţi din datorii.

Consilierii locali au fost de acord azi, 26 aprilie, ca în campusul studenţesc din Hasdeu să se construiască o parcare supraterană şi au aprobat protocolul de colaborare cu UBB. Parkingul se va adresa studenţilor şi va avea o capacitate de 300 de locuri. Acelaşi protocol va supus discuţiilor în Senatul UBB.  „E vorba de o idee mai veche. Parkingul va fi amplasat lângă cantina Hasdeu. Ne-am gândit ca taxa de parcare să fie de 110 de lei pe an, la fel ca pentru toate parkingurile", a afirmat primarul interimar Radu Moisin.

Tot în şedinţa de azi s-a aprobat ca 2 milioane de lei să fie acordate Spitalului Clinic Municipal pentru a-şi plăti o parte din datorii. „Săptămâna trecută m-am întâlnit cu domnul ministru al Sănătăţii, care a fost la Cluj, şi ne-a dat asigurări că va face lobby pentru ca Clujul să primească un elicopter pentru Smurd", a completat Radu Moisin. Spitalul Clinic Municipal are datorii în valoare de 6,9 milioane de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite