Consilierii judeţeni au decis preluarea spitalului din Mociu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni din Cluj, întruniţi într-o şedinţă extraordinară în această dimineaţă, au decis în unanimitate preluarea spitalului din Mociu, propus spre desfiinţare de către Ministerul Sănătăţii.

„Deşi nu s-a primit un răspuns oficial de la Guvern – Ministerul Sănătăţii cu privire la acceptarea predării Centrului de sănătate de la Mociu către Consiliul Judeţean Cluj, respectiv Spitalul de Recuperare, am decis convocarea de îndată a unei şedinţe pentru evitarea politizării unui subiect sensibil pentru populaţie, respectiv sănătatea. Pe această cale adresez partidelor politice un apel public la maturitate şi responsabilitate în abordarea unui subiect atât de important pentru clujeni“ a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Acesta a supus la vot decizia de preluare a spitalului din Mociu ca secţie externă a Spitalului Clinic de Recuperare Cluj. Consilierii au votat în unanimitate propunerea, urmând ca Ministerul Sănătăţii să formuleze un răspuns, respectiv dacă va ceda sau nu unitatea.

Citeşte şi
Sigiliu pe spitalul din Mociu, judeţul Cluj
Revoltă la Mociu, judeţul Cluj: localnicii vor spital, nu azil

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite