Concurs: Câştigă o excursie la Roma cu povestea ta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spune de ce Clujul este o destinaţie perfectă de vacanţă şi poţi câştiga o excursie la Roma! Concursul „Vino în oraşul meu" iniţiat de revista „Click! pentru femei" îţi poate aduce o excursie în capitala Italiei.

Arată că oraşul tău merită să fie inclus pe lista destinaţiilor de vacanţă din această vară şi vei putea câştiga o excursie la Roma! Săptămânal, până la jumătatea lunii august, va fi publicată în revista  „Click! pentru femei" o poveste, însoţită de fotografii. La final, toate cele opt scrisori vor intra în concurs pentru o excursie în capitala Italiei. Revista „Click! pentru femei" mai are o surpriză: va oferi încă o excursie cu aceeaşi destinaţie unuia dintre cititorii care votează câştigătoarea. Ai duble şanse: poţi vota atât prin intermediul talonului din revistă, cât şi pe site-ul www.clickpentrufemei.ro.  

Cluj-Napoca, oraşul săptămânii

Cititoarea „Click! pentru femei" Amalia-Carmen Săsărman îţi prezintă principalele puncte de atracţie ale oraşului în care nu te plictiseşti niciodată.     

„Turiştii care vin în oraşul nostru pot vizita Turnul Croitorilor, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, Muzeul «Emil Racoviţă», Muzeul şi Parcul Etnografic «Romulus Vuia»,Teatrul şi Opera Naţională, precum şi spectaculoasa Grădină Botanică «Alexandru Borza». Are peste 100 de ani şi este una dintre cele mai frumoase grădini din Europa. Cea mai mare seră, cea a palmierilor, cuprinde 80 de specii. În sera plantelor australiene şi în cea acvatică putem admira lotusul de Amazon. Grădina Romană este înfrumuseţată de statuia zeiţei Ceres, în jurul căreia se găsesc piese arheologice şi plante care decorau odinioară grădinile romanilor.

Mistere la catedrală

Catedrala Ortodoxă din Cluj este una cu vechime: a fost ridicată în perioada anilor 1920-1930, imediat după unirea Transilvaniei cu România. Ea poartă hramul «Adormirea Maicii Domnului», iar în 1973, locaşul de cult a devenit catedrală arhiepiscopală. Există o legendă care spune că această catedrală ar fi legată printr-un tunel subteran de zona Cetăţii Fetei din Floreşti.

După o plimbare atât de lungă vă recomand un răgaz în Parcul Central, cu o vechime de peste 180 de ani. În 1927, o asociaţie mai puţin obişnuită, numită «Asociatia de Binefacere a Femeilor» a închiriat terenul cu scopul de a înfiinţa un loc de recreaţie. Şi aşa şi este: alei străjuite de castani, locuri de joacă, teatru de vară, restaurant, lacul cu bărci. Aş mai avea multe să vă spun, dar vă aştept la Cluj pentru a descoperi împreună de ce în perioada medievală era numit Oraşul Comoară!", spune Amalia.

Un nou număr al revistei „Click! pentru femei" a apărut vineri pe piaţă şi poate fi găsit la chioşcurile de vânzare a presei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite