Concurentă din Ardeal la X Factor: Zodiacul provine din întunecatul Babilon, iar astrologia este periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţeanca Bernice Chitiul, care a fost implicată într-un scandal la Festivalul Mamaia 2011 deoarece nu a vrut să îmbrace o costumaţie impusă de stilişti, a postat recent pe pagina sa de Facebook câteva impresii despre experienţa X Factor din acest an.  Ea laudă juriul concursului şi spune despre Chelooo că e un „spirit sensibil şi mare".

Bistriţeanca Bernice Chitiul a scris pe pagina sa de Facebook că, din această toamnă, a început studiul muzicii clasice în Londra şi că nu acordă nici cea mia mică importanţă zodiacului care vine „din întunecatul Babilon". Ea s-a calificat în etapa următoare a X Factor.

„Juriul este întotdeauna un element de temut pentru orice concurent, cu atât mai mult cu cât cel de aseară nu a fost unul previzibil. Personal, domnul Bitman mi-a demonstrat că este un fin cunoscător al muzicii. Poziţia ambiguă a Deliei a arătat că sunt la confluenţa dintre aceste două ramuri muzicale care împreună cred că va trebui să le abordez cu mult mai multă atenţie decât am fost tentată să o fac. Deşi de el m-am temut cel mai mult, Cheloo, în schimb, a fost pentru mine confirmarea unui spirit sensibil si mare. Lucrurile fiind astfel limpezi nu m-am asteptat si nici nu ma astept in continuare la menajamente din partea juriului", scrie Bernice.

La concurs a fost întrebată ce zodie este, iar Bernice a afirmat că nu ştie acest lucru pentru că nu acordă importanţă zodiacului.

Zodiacul şi practicile oculte

„Zodiacul este subiectul de discuţie al oamenilor care vor să îşi proiecteze propriile orientări şi tendinţe către forţe externe şi independente lor. Eu nu fac parte din această categorie: vreau să fiu
stăpâna propriilor acţiuni şi să îmi determin acţiunile în mod voit, controlat şi pe cât posibil, calculat.
Nu cred în influenţa omului asupra altui om, cu atât mai puţin în influenţa unor stele sau planete care nici nu sunt conştiente de existenţa mea sau care poate sunt demult stinse.

Zodiacul provine din întunecatul Babilon şi nu doriţi să ştiţi câte alte ritualuri oculte erau asociate astrologiei... Creştinismul se află în antagonism ideologic cu acesta, iar creştinii nu au practicat niciodată astrologia.

Dovadă faptului că astrologia este periculoasă este că distrăgea atenţia de la subiectele cu adevărat importante. Cine s-ar fi gândit că la X Factor ar putea fi mai interesantă pentru public publicarea ignoranţei şi rezervei mele totale faţă de zodiac decât concursul muzical în sine?
X Factor este, aşadar, până acum, o experienţă frumoasă şi constructivă", încheie Bernice, pe Facebook.

Mamaia 2011

Singura bistriţeancă participantă la festivalul concurs, Mamaia 2011, Bernice Chitiul, de 16 ani, nu a urcat pe scenă în prima seară a secţiunii de interpretare a festivalului din cauza divergenţelor vestimentare pe care le-a avut cu organizatorii.

„Designerii şi stiliştii au hotărât ca în virtutea contractului de prestări servicii pe care l-au încheiat cu organizatorii festivalului să îşi impună marca şi gustul personal obligând concurenţii să se machieze, să îmbrace şi să poarte accesorii vestimentare împotriva voinţei lor. Majoritatea concurenţilor au cedat ameninţărilor cu eliminarea din concurs în cazul în care vor refuza să se spună", explică mama bistriţencei.  

Echipa de vestimentaţia de la Mamaia este una 100% clujeană, formată din Amir Domoş, Dan Arcuş, Teodora Baciu, Agota Tomos şi Alexandra Tămaş, toţi absolvenţi ai Universirăţii de Artă şi Design din Cluj (UAD), coordonaţi de Liana Martin, doctorand al universităţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite