Concertul Iron Maiden din Cluj- ghid de utilizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul cu maşinile în parcarea Polus e interzis, la fel cum e interzis să introduci umbrele şi mâncare la concert. Sunt câteva dintre regulile ce trebuie respectate de cei ce vor participa, duminică, la concert.

Organizatorii concertului au anunţat că mallul de la ieşirea spre Floreşti urmează să fie închis pe toată durata spectacolului, iar accesul cu maşina în parcarea de la Polus va fi interzisă. Duminică, începând cu ora amiezei, clujenii aflaţi la cumpărături în Polus Center vor fi îndrumaţi către ieşire. Două ore mai târziu, la ora 14, mall-ul se va închide, s-a anunţat pe siteul oficial al concertului www.servuscluj.ro.

Publicul va intra la concert pe pod, iar în urma concertului va pleca pe breteaua de ieşire din parcare spre drumul principal (DN1). Se vor putea cumpăra bilete şi în ziua concertului, de la casele special amenajate la intrare. Totodată, în incinta spaţiului de concert vor exista voluntari, îmbrăcaţi cu tricouri albastre pe care scrie „VOLUNTEER” şi care stau la dispoziţia spectatorilor cu orice informaţie necesară.

Nu va fi permis accesul cu camera foto şi video, nici cu mâncare sau băutură. În parcarea Polus spectatorii vor putea să îşi cumpere atât alimente cât şi băutură, cu ajutorul unor vouchere. Chiar dacă va ploua sau nu, participanţii la concert nu vor avea voie cu umbrele. “Accesul cu umbrele este strict interzis. recomandăm în cazul vremii nefavorabile pelerine de ploaie”, mai anunţă organizatorii.

Fără umbrele şi fără mâncare

Potrivit aceleiaşi surse, spectatorii vor fi împărţiţi în două zone (A şi B). Zona A este cea mai aproape de scenă şi are o capacitate maximă de 5.000 de spectatori. Accesul în această zonă se va face pe principiul „primul venit primul servit” şi pe baza unei brăţări netransmisibile. Există şi o zonă dedicată persoanelor cu handicap, acestea fiind rugate să ia legătura cu organizatorii cu o zi înainte.
Accesul publicului la concert se va face începând cu ora 17, pe baza biletului. Intrarea va fi amplasată pe pasarela de acces în Polus. Se pot cumpăra bilete şi în ziua concertului, la intrare. Preţul biletelor este unic (100 de lei), indiferent de vârstă şi nu există preţuri diferite pentru zonele de acces.
 
Nu va fi voie să se intre cu umbrele, şi nici un alt fel de obiecte care pot fi contondente. Totodată, nu este permis accesul cu băutură sau mâncare. Organizatorii anunţă că publicul îşi va putea cumpăra atât băutură cât şi mâncare doar în interiorul perimetrului, pe baza unor vouchere. Rockerii vor asista mai întâi la un concert al trupei Cargo, la ora 19. Iron Maiden este aşteptată în scenă la ora 21.

Clujul, după în Dublin, Stokholm şi Helsinki

Iron Maiden bifează duminică, Clujul, inima Transilvaniei, pe lista oraşelor în care au concertat vara aceasta, în cadrul „The Final Frontier 2010 European Tour”. Înainte de Cluj, celebra trupă a mai concertat în Dublin, Stokholm, Helsinki, şi a participat şi la festivalurile Wacken (Germania) şi Sziget (Ungaria). După vizita în România, Iron Maiden mai are programate trei concerte, potrivit site-ului oficial, în Italia, Belgia şi Spania.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite