Concert în Euphoria Music Hall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii vor avea parte de un spectacil heavy – metal de calitate.
Clujenii vor avea parte de un spectacil heavy – metal de calitate.

Amatorii de heavy-metal pot merge luni, 19 septembrie, de la ora 19.00, la un concert susţinut de trupa „Decapitated" pe scena din clubul clujean Euphoria Music Hall.

Alături de „Decapitated" vor concerta „Malpraxis" şi „Spiritual Ravishment", ultima trupă având cea mai rapidă evoluţie din subteranele scenei transilvănene de heavy metal şi cu cea mai diversă combinaţie etnică din underground-ul local (doi români, un maghiar şi un sirian).

„Spiritual Ravishment" îşi va prezenta materialul de debut numit „Children of The Atom", care, anul trecut, a fost unul dintre cele mai apreciate lansări discografice româneşti. Trupa are în palmares concerte alături de „Misery Index", „Lividity", „Hate" sau „God Dethroned" precum şi aparitii în afara ţării.

A treia trupă heavy-metal care va concerta este „Malpraxis", una din cele mai interesante apariţii ale scenei underground din ultimii doi ani. „Malpraxis" şi-a lansat recent discul de debut intitulat „Forensickness", un material axat pe sonorităţi gore death metal. Biletele la acest concert au fost deja puse în vânzare şi se găsesc exclusiv în reţeaua BILETOO la un preţ de 50 de lei. La intrare la Euphoria Music Hall biletele vor costa 60 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite