Concert aniversar la Filarmonica de Stat din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul aniversar al Filarmonicii de Stat Cluj începe diseară la ora 19.00
Concertul aniversar al Filarmonicii de Stat Cluj începe diseară la ora 19.00

Filarmonica de Stat „Transilvania" organizează diseară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, un concert prin care marchează trei aniversări: 55 de ani de la primul concert al Orchestrei Simfonice sub bagheta Maestrului Antonin Ciolan, 40 de ani de la înfiinţarea Corului (aflat 25 de ani sub bagheta dirijorului Cornel Groza) şi 25 de ani de la înfiinţarea Cvartetului Transilvan.

Concertul va reuni Orchestra Simfonică şi Corul Filarmonicii, Cvartetul Transilvan, alături de soliştii Adela Zaharia, János Szerekovan (Ungaria) şi Adrian Mărcan, sub bagheta dirijoarei Cornelia Von Kerssenbrock (Germania) şi dirijorul corului - Cornel Groza. Biletele se pot cumpăra de la agenţia de bilete a Filarmonicii, situată la parterul Casei de Cultură.

De la ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor va avea loc festivitatea de premiere a membrilor de onoare ai Filarmonicii, adică a membrilor fondatori ai Orchestrei Simfonice, ai Corului şi Cvartetului Transilvan. Concomitent se va desfăşura vernisajul expoziţiei „Povestea Filarmonicii în imagini", o expoziţie ce înfăţişează, în exclusivitate, materiale unicate păstrate pentru a povesti mai departe istoria Filarmonicii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite