Cluj: Conceicao începe să fie contestat în Gruia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Conceicao începe să fie contestat în Gruia!
Cluj: Conceicao începe să fie contestat în Gruia!

CFR nu a strălucit deloc, în faţa unei echipe care s-a apărat supraaglomerat, cu trei fundaşi centrali. Conceicao a greşit din nou, începând meciul cu doi „închizători”, iar din tribună a venit primul cor de fluierături.  

CFR Cluj nu mai este nici pe departe echipa care construia frumos, juca spectaculos şi îşi făcea fericiţi suporterii în sezoanele trecute. Conceicao este un tehnician din ce în ce mai contestat de fanii obişnuiţi cu victorii în ultimii ani. Lipsa de strălucire din jocul de aseară, cu liderul FC Timişoara, i-a dus la capătul răbdării pe suporterii „vişinii”, care l-au fluierat pentru prima oară pe Conceicao, atât la pauza meciului cu elevii lui Sabău, cât şi după meci.

Surse apropiate jucătorilor ne-au declarat că Toni Conceicao a pierdut vestiarul, iar jucătorii îşi fac de cap, lipsa de personalitate a portughezului fiind din plin valorificată de vedetele plătite regeşte. „Nu ştiu dacă am fost contestat, nu am observat acest lucru. Oricum, mă aştept ca de mâine să apară prin ziare că voi fi dat afară. Nu mă mai afectează în niciun fel”, a spus Conceicao, resemnat, la finalul meciului.

Peluza mai are puţină răbdare

Din Tribuna a II-a a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” portughezul a fost întâmpinat cu un cor de fluierături, dar „ultraşii” din peluză au considerat că vina nu este exclusiv a antrenorului. Purtătorul de cuvânt galeriei, Mihai Domşa, l-a „înţepat” puţin pe portughez, dar a afirmat că vina le aparţine în mare parte jucătorilor:

„Sunt supărat pentru că trebuia să câştigăm. Am început circumspect, nu mi se pare normal să începi meciul cu un singur atacant când joci acasă cu o e echipă atât de aglomerată. A fost şi o mizerie de arbitraj, completată de atmosfera stricată de supergaleria timişoreană, spun asta ironic, bineînţeles. Conceicao nu este singurul vinovat, şi  jucătorii trebuie să-şi schimbe mentalitatea”, a spus acesta.

Odată cu intrarea lui Traore, care l-a înlocuit pe „distrugătorul” Dani, jocul a căpătat constanţă în atac, dar fără precizie la finalizare. Pantilimon a salvat ca un erou capul lui Nei, iar Timişoara a plecat cu un punct, acesta fiind şi scopul bănăţenilor înainte de meci. Eliminat, Traore l-a pus serios pe gânduri pe Conceicao, care trebuie să forţeze cu Didi sau Buş în meciul de la Alba-Iulia, Kone fiind în continuare accidentat.

Finalul turului este favorabil vişiniilor, care vor întâlni echipe nou-promovate şi clasate în a doua jumătate a clasamentului. Singurul test dificil va fi la Vaslui, în etapa a 14-a, echipa lui Lăcătuş fiind pe val după două victorii consecutive.

 „După aspectul jocului, am fi meritat victoria, dar am pierdut două puncte”
Toni Conceicao, antrenor CFR Cluj


Conceicao, contrazis de Mureşan

Toni Conceicao a evitat să comenteze arbitrajul lui Marius Avram, dar singura fază despre care a vorbit a fost cartonaşul galben primit de Gabi Mureşan, despre care a spus că e just. Preşedintele Iuliu Mureşan consideră că nu a fost aşa şi va cere anularea avertismentului, pentru că nu a fost fault la acea fază, în opinia sa: „Voi cere anularea acelui galben, pentru că nu a fost nici vorbă de fault la Gabi Mureşan, a spus preşedintele clujean.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite