Cluj: Surpriză mare în Gruia. Tot Conceicao a condus antrenamentul de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La antrenamentul de azi-dimineaţă, „ceferiştii” au fost conduşi din iarbă de acelaşi Toni Conceicao. Andrea Mandorlini încă nu a sosit în România, portughezul fiind cel care a dat indicaţii elevilor săi pe baza CMC

Italianul Andrea Mandorlini a fost la Cluj luni pentru a negocia preluarea formaţiei CFR Cluj, deşi a negat în permanenţă acest lucru. Tehnicianul a fost surprins pe baza de antrenament CUG, împreună cu preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul sportiv Răzvan Zamfir, după ce timp de câteva ore toţi trei au stat în biroul preşedintelui din Gruia, negociind detaliile contractuale.

„Am fost la Cluj pentru a mă întâlni cu nişte prieteni. A fost vorba de o partidă de vânătoare, dar cu siguranţă mă voi mai întoarce”, a declarat acesta în presa centrală. În tot acest timp, portughezul Toni Conceicao a fost plecat acasă, în Portugalia, pentru a-şi vizita familia şi nu avea idee de ceea ce se întâmplă la club. A revenit în această dimineaţă la Cluj şi a condus antrenamentul elevilor săi, programat la ora 11.00, pe baza sportivă CUG.

„Eu nu am vorbit cu nimeni şi nu ştiu nimic despre un alt antrenor. Am fost plecat acasă două zile, timp primit din partea conducerii după ultima perioadă, extrem de încărcată pentru noi. Am citit în presă că la CFR vine un alt antrenor, dar eu nu ştiu absolut nimic despre acest lucru. Nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului”, a declarat acesta pentru „Adevărul de Seară”. 

Şi fotbaliştii au fost surprinşi


Obişnuiţi cu politica celor din conducere, de a schimba antrenorii pe aswcuns, jucătorii au aflat din mass-media că la antrenamentul din această dimineaţă vor avea alt tehnician, dar au rămas mască atunci când au văzut că acelaşi portughez a venit la întâlnirea de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Aceştia şi-au exprimat în dese rânduri susţinerea pentru antrenorul din Peninsula Iberică şi îşi doresc foarte mult ca acesta să rămână, deşi sunt conştienţi că şansele sunt destul de mici. Conform unor informaţii, italianul Andrea Mandorlini va reveni la Cluj zilele viitoare şi va semna un contract pe trei ani cu CFR, aceasta fiind înţelegerea verbală dintre antrenor şi conducerea clubului.

Fostul tehnician al formaţiilor din Serie A Atalanta şi Siena ar fi garantat conducerii că va aduce la Cluj atât titlul de campioană, cât şi Cupa României, dar a cerut şi garanţii financiare, pe care Iuliu Mureşan le-a oferit, bazîndu-se pe exportul de jucători din această iarnă.

Rednic a cerut 500.000 de euro

Primul pe lista celor din Gruia pentru a ocupa postul de antrenor principal al echipei a fost Mircea Rednic, fostul antrenor al Rapidului şi al lui Dinamo. Iuliu Mureşan a negociat cu acesta, dar nu au ajuns la un acord, tehnicianul fiind nehotărât, având oferte atât de la Rapid, cât şi de la Dinamo. Mai mult, conform unor persoane apropiate celor din Gruia, acesta ar fi cerut un salariu stagional de peste 500.000 de euro, considerat piperat de Iuliu Mureşan.

 „Am citit în presă despre schimbarea mea, dar nu am discutat cu nimeni din conducere despre acest aspect”
Toni Conceicao, antrenor CFR Cluj



CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite