Companiile aeriene se întrec în oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air
Wizz Air

Tarom, Wizz Air şi Blue Air oferă reduceri către destinaţii din Europa la preţuri care pornesc de la 13 lei. Biletele achiziţionate pe internet, de pe site-urile companiilor aeriene, au incluse în preţ şi taxele de aeroport.

Operatorii low-cost Wizz Air şi Blue Air au cele mai mici preţuri, însă ambele companii oferă bilete ieftine doar pentru un singur drum. Cel dintâi va practica preţuri începând de la 30 de lei, pe rutele Pisa, Roma şi Veneţia-Treviso, cu plecare din Cluj-Napoca.

La Paris cu 33 de lei

Compania de smart flying Blue Air oferă bilete spre cele mai vizitate destinaţii din Europa, cu plecare din Cluj. Astfel, la preţuri începând cu 13 lei, clujenii pot zbura la Roma, iar cu 33 de lei la Paris, cu toate taxele incluse, potrivit companiei.

„Dorim astfel să le oferim clujenilor şansa de a vizita două dintre cele mai populare destinaţii din Europa. Parisul, capitala europeană a iubirii şi Roma, o destinaţie preferată de români pentru shopping şi vizitat, sunt extrem de solicitate îndeosebi în această perioadă, în care urmează Sfântul Valentin, reducerile de sfârşit de sezon şi sărbătorile de început de martie“, a spus Adrian Ionaşcu, director general al Blue Air.

Biletele la preţ promoţional pot fi achiziţionate în perioada 11 – 27 martie de pe site-ul companiei, iar perioada de călătorie trebuie să fie în intervalul 11 ianuarie – 27 martie. Compania Blue Air oferă săptămânal trei zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Paris (în zilele de marţi, joi şi sâmbătă), respectiv trei zboruri dinspre Cluj către Roma (în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri).

Tarom întră în cursă

Compania aeriană de stat a intrat în maratonul reducerilor din această perioadă. Printre traseele pentru care TAROM va percepe reduceri se numără şi cursa dinspre Cluj-Napoca spre Madrid, pentru care până în data de 14 februarie se pun în vânzare bilete dus-întors la 9 euro, plus taxele de aeroport. Astfel, preţul final al biletului, cu toate taxele incluse, achiziţionat de pe site-ul de internet al companiei, va fi de 87 de euro.

Biletele dus-întors pe aceste destinaţii, cumpărate în perioada 29 ianuarie - 14 februarie pot fi utilizate în perioada 08 - 14 februarie 2010. Data plecării este cuprinsă între 8 şi14 februarie 2010, iar perioada maximă de şedere este de 7 zile, conform informaţiilor oferite de Tarom.

Ofertele companiilor aeriene
Companie        Rută                                     Preţ (cu taxe incluse)

Blue Air         Cluj-Paris                                        33 de lei (dus)
                       Cluj-Roma                                       13 lei (dus)
Wizz Air         Cluj-Veneţia/Pisa/Roma         De la 30 de lei (dus)
Tarom           Cluj-Madrid                              360 de lei (dus-întors)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite