Compania LG Electronics România vrea să deschidă un birou regional la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania LG Electronics România intenţionează să deschidă, anul viitor, un centru propriu de service pentru aparate electrocasnice şi un birou regional la Cluj-Napoca, ca parte a programului de extindere.

Daniel Mitel, vicepreşedinte vânzări în cadrul companiei, a declarat, pentru Mediafax că este vizat municipiul Cluj-Napoca deoarece acesta va putea acoperi întreaga zonă a Transilvaniei din punctul de vedere al serviciilor oferite.

"În momentul de faţă, service-ul pentru produsele noastre este foarte important, în special pentru aparatele de aer condiţionat, dar şi pentru alte produse electrocasnice. Ar trebui ca anul viitor să fim capabili să deschidem un service propriu al companiei la Cluj-Napoca, al doilea din România. Municipiul este ca o stea şi de aici putem acoperi toată Transilvania. De asemenea, tot anul viitor intenţionăm să deschidem aici şi un birou regional", a spus vicepreşedintele vânzări LG Electronics România.

Potrivit lui Mitel, ambele investiţii vor duce la crearea de locuri de muncă şi la oferirea de noi servicii clienţilor.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, la rândul său, că municipiul este din ce în ce mai căutat de firme multinaţionale din Coreea de Sud deoarece este înfrăţit cu oraşul Suwon, unde îşi au sediul companiile LG şi Samsung.

Acesta a precizat că, la începutul lunii octombrie, o delegaţie a Primăriei Cluj-Napoca şi a oamenilor de afaceri clujeni va face o vizită oficială la Suwon, pentru a discuta atragerea de investiţii sud-coreene în municipiu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite