Cluj: Comercianţii amendaţi şi legume confiscate în pieţele clujene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Comercianţii amendaţi şi legume confiscate în pieţele clujene
Cluj: Comercianţii amendaţi şi legume confiscate în pieţele clujene

În plin sezon la legume şi cereale acţiunile de control ale Direcţiei Agricole continuă să descopere ilegalităţi la documentele de origine şi transport

Ilarie Ivan, directorul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Cluj a declarat în această dimineaţă, că inspectorii Departamentului de Control al DADR au aplicat în ultimele zile mai multe amenzi pentru lipsa documentelor de provenienţă şi de transport.

Astfel, pe filiera legume-fructe, în urma controalelor din pieţele agroalimentare s-au aplicat 4 amenzi contravenţionale în valoare totală de 4.000 lei. Dintr-un depozit en-gros au fost retrase de la comercializare 30 kg de varză şi a fost aplicată o amendă de 1.000 lei.

Pe de altă parte, pe arterele rutiere au fost organizate filtre mixte, împreună cu Poliţia şi Garda Financiară, unde au fost confiscate 1400 kg de roşii şi morcovi, pentru care nu s-au găsit documente legale de transport.


În urma verificării altor  11 agenţi economici care activează în sectorul transporturilor şi comerţului cu cereale au fost constatate alte nereguli, care au dus la aplicarea unei amenzi în valoare de 1.000 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite