Colinde şi dinozauri de sărbători la Cluj (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Moş Crăciun aduce în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca spectacole de colinde, chefuri de Crăciun şi o expoziţie inedită cu dinozauri la Expo Transilvania.

La Expo Transilvania se va deschide în a doua zi de Crăciun,  expoziţia „Lumea dinozaurilor“ („The world of dinosaurs“), anunţată ca fiind cea mai spectaculoasă expoziţie cu dinozauri din Europa. La expoziţi vor fi prezentate 60 de modele în mărime naturală, fiind realizate în cooperare cu oamenii de ştiinţă. „De la T-Rex, Dimetrodon, Centrosaurus, Diplodocus-ul (cel lung de 30 de metri) până la Europasaurus, descoperit pe teritoriul Germaniei, nu a fost uitat nici unul dintre dinozaurii descoperiţi până în prezenţi, ei putând fi admiraţi de aproape, în mărime naturală“, arată organizatorii.

Expoziţia este deschisă de duminică şi până în 23 ianuarie 2011 la Expo Transilvania între orele 9.00 şi 18.00. Preţul intrării este de 30 de lei pentru adulţi, 15 lei pentru copii, 25 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Un bilet de familie (părinţi şi copii) costă 70 de lei.

Majoritatea localurilor din oraş vor organiza în seara de Ajun petreceri tematice. Fie că se numesc petreceri de Crăciun sau Christmas Party, căciuliţele roşii vor fi cu siguranţă un accesoriu nelipsit. În La Gazette,  amatorii de muzică drum&bass, funk sau jazz vor putea să îi trimită duminică scrisori Moşului. „Ne adunăm şi încercăm să-i scriem mesaje Moşului, fie că o facem cu note muzicale, cu proiecţii video sau cu mişcări de dans“, anunţă organizatorii. Tot duminică, în Flying Circus Pub vor concerta Mushroom Story şi Poliglot. În Club Raum va mixa în seara de Crăciun Mihai Popoviciu.

UPDATE: Potrivit organizatorilor „Lumea dinozaurilor“, evenimentul va vea loc în perioada 29 decembrie - 23 ianuarie, locaţia rămânând aceeaşi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite