Colaboratorii lui Boc din Guvern se pot întoarce la Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci colaboratori ai lui Emil Boc de la Guvern, printre care şi nepoata acestuia, Mihaela, se pot întoarce, după demisia premierului, la  Primăria Cluj-Napoca, de unde au plecat în 2009 prin detaşare.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat că cinci angajaţi din instituţie, care au fost duşi de Emil Boc pentru a lucra la Guvern după numirea acestuia în funcţia de prim-ministru, se pot întoarce pe funcţiile deţinute în 2009, potrivit Mediafax.

Cele cinci persoane sunt Marinel Tămaş şi Daniel Răduţiu, care erau referenţi la Biroul Mass-Media, primul ocupând la Guvern funcţia de fotograf oficial, Peter Pal, fost referent la Biroul Evenimente Publice şi care a fost consilier al premierului Emil Boc, Mihaela Boc, nepoata premierului, şi Raluca Irofti, care au deţinut funcţiile de inspector de specialitate la Biroul Relaţii Externe şi Investitori din Primăria Cluj-Napoca, iar la Guvern ocupau funcţii de consilieri.

Un alt angajat al Primăriei Cluj-Napoca, Darius Pintilie, de asemenea consilier al fostului premier, şi-a încetat raporturile de muncă cu municipalitatea în anul 2011.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite