Cluj: Cocaina vine prin poştă - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cocaina vine prin poştă - revista presei locale
Cluj: Cocaina vine prin poştă - revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre problemele pe care le întâmpină vameşii cu coletele care ar putea conţine droguri, dar şi despre costul marcajelor rutiere ce sunt aplicate anual în Cluj-Napoca.

Cocaina ajunge prin poştă. Fie că vor să uite de probleme, de stres sau pur şi simplu să fure o clipă de fericire, fie ea şi falsă, un număr din ce în ce mai mare de clujenii mai ales tinerii, se amăgesc că drogurile sunt o soluţie. Vameşii spun că nu pot opri coletele cu droguri, care vin din Uniunea Europeană. Pe larg, în Foaia Transilvană.

Marcajele rutiere ne costă peste un milion de lei pe an. Municipalitatea clujeană a dispus modificarea marcajelor rutiere în mai multe zone din oraş, printre care Piaţa Lucian Blaga şi Calea Mănăştur – Câmpului, din raţiuni de reorganizare a circulaţiei, informează Ziua de Cluj.

Provocare Terra Dacica Aeterna: “Poţi să fii dac sau roman pentru o zi!”. Asociaţia Terra Dacica Aeterna, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, Expo Transilvania şi Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei organizează, în 24 octombrie, un eveniment de recreare a atmosferei antice, dacice şi romane. Manifestarea constituie o premieră în cadrul evenimentelor cultural-istorice din judeţul Cluj, notează Făclia de Cluj.

"Micii investitori" imobiliari, in vizorul Finanţelor. 362 de clujeni au realizat în doi ani peste 7.700 de tranzacţii imobiliare, motiv pentru care Finanţele îi „caută de TVA”. Monitorul de Cluj scrie că, împreună, cei 362 de clujeni au realizat, în perioada 2006-2008, o medie de 21 de tranzacţii de persoană.


 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite