CLUJ: Coadă la carne, ca înainte de '89 (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii din Gheorgheni s-au înghesuit la amiază pentru a fi primii într-un magazin alimentar tocmai deschis în cartier. Peste o sută de persoane au aşteptat aproape o oră ca să îşi cumpere produse „la reducere”.

Peste o sută de clujeni din cartierul Gheorgheni, majoritatea vârstnici, au aşteptat peste 40 de minute deschiderea unui magazin alimentar în zona intersecţiei dintre străzile Titulescu şi Albini. "Urmează să se deschidă magazinul şi am auzit că sunt multe produse la reducere", a spus unul dintre oamenii prezenţi. "Nu se poate, domnule, să ne ţineţi 40 de minute până îşi termină preotul slujba. Unde s-a mai văzut aşa ceva?", s-a răstit o femeie la unul dintre angajaţi. "Eu aştept pentru că am văzut că lumea aşteaptă", recunoaşte un pensionar. Imaginile video surprinse amintesc de cozile la alimente la care stăteau românii înainte de revoluţie.


Magazinul cu pricina a fost inaugurat astăzi, şi face parte dintr-un lanţ de supermarket-uri care mai are alte patru puncte de distribuţie în oraş. Înghesuiala a avut loc în jurul orei 12. De îndată ce angajaţii magazinului au permis mulţimii să intre, s-a format o nouă coadă, la raionul de carne.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite