Cluj: UPDATE 4 Doi morţi şi un rănit în centrul Clujului. Autorul accidentului a fost prins (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>UPDATE 4</b> Doi morţi şi un rănit în centrul Clujului. Autorul accidentului a fost prins (GALERIE FOTO)
Cluj: <b>UPDATE 4</b> Doi morţi şi un rănit în centrul Clujului. Autorul accidentului a fost prins (GALERIE FOTO)

Maşina de teren implicată în accidentul în care o persoană şi-a pierdut viaţa pe loc, iar alte două au fost grav rănite în centrul Clujului este un Porsche Cayenne de culoare argintie.

CITEŞTE ŞI:

O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier petrecut în cursul serii de luni, în zona Hotelului Napoca. Autorul accidentului, şoferul unui autoturism de teren de culoare argintie, a fugit de la locul accidentului.

IMPACT FRONTAL: Accidentul a avut loc la 17.45 pe Bulevardul 1 Decembrie. Din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism de teren gri, care circula cu viteză mare, dinspre cartierul Grigorescu înspre Hotelul Napoca, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un Daewoo Espero. În urma impactului, şoferul autoturismului Daewoo a murit pe loc, iar  alte două femei, pasagere ale maşinii au fost grav rănite.

La faţa locului s-au deplasat, la scurt timp după producerea accidentului, două maşini de la SMURD. Persoanele accieentate au fost transportate de urgenţă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Victimele au suferit politraumatisme şi sunt consultate la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1“, a declarat Horia Simu, directorul Ambulanţei Cluj.

Autorul accidentului a fost prins după ce s-a deplasat la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1, pentru a primi îngrijiri medicale. Cadrele medicale ale institutului au fost cele care au anunţat Poliţia. Potrivit Ginei Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, autorul accidentului avea 0,40 mg alcool pur în aerul expirat.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite