Clujul participă la cel mai mare târg de turism din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca va participa, în premieră, la cel mai mare târg de turism din Germania, cel de la Berlin, cu un stand propriu la care vor fi prezentate peste 7.500 de pliante şi hărţi de prezentare a municipiului.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că sloganul sub care participă Primăria la târg este "Cluj-Napoca, inima Transilvaniei".

"Primăria Cluj-Napoca va participa, în premieră, la cel mai mare târg de turism din Germania, care se va desfăşura la Berlin în perioada 9-13 martie. Vom avea un stand propriu, sub sloganul «Cluj-Napoca, inima Transilvaniei», şi vom împărţi vizitatorilor peste 7.500 de pliante şi hărţi. Vom avea şi un film de prezentare a municipiului, va fi organizată şi o seară ardeleană, cu degustare de produse tradiţionale. Turiştii vor avea posibilitatea de a accesa şi site-ul nostru www.visitcluj.ro, care va fi disponibil în limbile română şi germană", a spus Apostu.

Potrivit acestuia, Primăria Cluj-Napoca a pregătit trei tipuri de pliante, în limbile română şi germană, care cuprind principalele evenimente din municipiu, începând cu luna mai, şi cele mai importante obiective turistice.

O altă broşură conţine şi o hartă cu municipiul ca loc de pornire pentru explorarea obiectivele turistice din judeţul Cluj şi din Transilvania. De asemenea, va fi prezentat şi un pliant al organizatorilor Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

"Scopul participării Primăriei la Târgul de la Berlin este de atrage cât mai mulţi turişti din Germania la Cluj-Napoca, mai ales în perspectiva candidaturii noastre la titlul de Capitală Europeană 2020", a precizat Apostu.

Costurile standului vor fi suportate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar municipalitatea va cheltui doar 1.400 de euro pentru cei doi funcţionari care vor fi prezenţi la târgul de la Berlin.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite