Clujul „invadat“ de dansatorii de salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Mercea şi Ada Caraba, instructorii Salsa Brillante. FOTO: Arhivă
Tudor Mercea şi Ada Caraba, instructorii Salsa Brillante. FOTO: Arhivă

Zeci de instructori şi dansatori de salsa din întreaga ţară vor veni, sâmbătă, la Cluj, în cadrul unui eveniment organizat de şcoala de dans „Salsa Brillante“.

Desfăşurat sub deviza „Find your inner shine, B Star for a night and Shine your way through MilkyWay!“, evenimentul marchează cei doi ani de activitate a şcolii clujene de dans „Salsa Brillante“. Astfel, în decursul întregii zile de sâmbătă, clujenii pasionaţi de dans sunt invitaţi să participe la workshop-urile organizate de instructorii de salsa care vor veni din toată ţara.

Cursurile se vor desfăşura în sala „International Ballroom“, situat pe Aleea Băişoara din cartierul Gheorgheni. Tot sâmbătă, cu ocazia sărbătorii, „Salsa Brillante“ organizează, începând cu ora 22.00, o petrecere.

Clubul de dans de salsa din Cluj îi provoacă pe dansatori să-şi exprime personalitatea prin îmbrăcăminte, atitudine şi dans. Alături de dansatorii clujeni, la sărbătoare vor participa dansatorii şcolilor de salsa din Bucureşti, Braşov, Oradea, Târgu-Mureş şi Timişoara, în total, pentru eveniment fiind invitate 250 de persoane.

Pentru instructorii de salsa va fi organizată o „bătălie“ unde câştigători voe fi dansatorii celei mai creative şi talentate perechi.

(VIDEO) Dansatorii de salsa din Cluj în aeroportul din Berlin.

Şcoala de dans „Salsa Brillante“ activează la Cluj începând cu anul 2008, reuşind, la mai puţin de un an de la înfiinţare, să adune în cadrul ei un număr de peste 200 de cursanţi activi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite