Clujul dă tonul audiţiilor X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ardelenii sunt primii pe harta celor aşteptaţi la audiţiile celebrului show de televiziune, X Factor. Caravana X Factor va sosi la Cluj pe 14 mai, la Iulius Mall.

Clujul este primul oraş unde vor avea loc audiţiile pentru X Factor, showul care le-a făcut celebre pe Leona Lewis sau Alexandra Burke. Ardelenii care cred în aptitudinile lor vocale sunt aşteptaţi la audiţiile X Factor sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 9.30, la Iulius Mall.

Răzvan Simion şi Dani Otil vor fi gazdele showului care pune la bătaie un premiu de 200.000 de euro, cel mai mare din istoria emisiunilor de divertisment din România. X Factor, care va fi difuzat de Antena 1, este unul dintre cele mai urmărite showuri de televiziune din lume.

Formatul X factor se diferenţiază de alte showuri prin faptul că exista un juriu, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, care nu doar alege finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, membrii juriului se transformă din judecători în adevăraţi mentori.

Succesul show-ului în întreaga lume se datorează şi personalităţilor implicate în procesul de jurizare şi îndrumare a participanţilor.

Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima dată X Factor, se numără pe lângă Simon Cowell - creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite