Clujul are talent! Aproape 500 de persoane la preselecţia pentru showul „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costumaţi în Michael Jackson sau „înarmaţi” cu voci mai mult sau mai puţin consistente, clujenii îşi doresc să-i convingă pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu că merită să fie vedetele show-ului „Românii au talent”.

Copilaşi abia trecuţi de şase ani, îmbrăcaţi în costume extravagante, zeci de dansatori de muzică populară sau sportivă, skateri, acrobaţi sau oameni care nu-şi etalau la prima vedere niciun talent au animat Cetăţuia încă de la primele ore ale dimineţii.

Sute de persoane venite din toată Transilvania au ajuns azi, la Hotel Belvedere, pentru a participa la preselecţia pentru showul care a facut celebri zeci de anonimi.

Unul din cele mai de succes spectacole televizate din lume, formatul „Got Talent”, adus în România de ProTV, a atras la Cluj şi talente din Galaţi, Vâlcea, Teleorman, Braşov etc, care nu au putut ajunge la preselecţiile organizate în regiunile din care fac parte. 

14 ore cu trenul, pentru talent

Este şi cazul unui grup de 10 dansatori din Constanţa, care au călătorit 14 ore cu trenul, pentru a deveni vedetele showului „Românii au talent”.

„Ne-am pregătit toată vara, câte trei ore pe zi. Vrem să arătăm şi noi lumii întregi de ce suntem în stare. Am pregătit un dans spectaculos cu acrobaţii”, a declarat Ana Maria Cărăgiu, în vârstă de 16 ani.

Pe scările Hotelului Belvedere aştepta timid să intre în concurs şi sosia lui Michael Jackson, însă, în variantă feminină. Adela Oan, care lucrează la biroul de relaţii cu publicul al Operei din Braşov, îl imită pe Michael Jackson din 2007, însă îi studiază mişcările de 15 ani. „Pirueta triplă e cea mai grea, aşa că am scos-o din show”, a spus tânăra în vârstă de 22 de ani.

În schimb, clujeanul Cristian Şomlea, campion naţional la monociclism îşi va folosi fratele pe post de obstacol în cadrul showului, unde va executa câteva sărituri extreme.

„Românii au talent”, la Teatrul Maghiar

Cei veniţi la preselecţie, care se desfăşoară până în această seară, îşi vor etala talentele în faţa echipei de producţie a showului „Românii au talent”. Cei selectaţi se vor prezenta în faţa juriului format din cântăreaţa clujeană Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, într-un spectacol cu intrare liberă, ce va avea loc la Teatrul Maghiar de Stat, sâmbătă şi duminică, de la ora 12.00 şi 19.00.

„Got Talent” este unul dintre cele mai de populare show-uri de televiziune din Marea Britanie, cu o audienţă record de 11,2 milioane de telespectatori înregistrată la una dintre emisiunile sezonului trecut. Printre ţările care au cumpărat franciza se numără Suedia, Polonia, Grecia, Olanda, Belgia, Australia, Germania, Israel şi SUA.

Cel mai talentat dintre români va primi un premiu de 120.000 de euro. Showul va debuta din toamnă, la Pro TV.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite