Cluj: Pro-Pain a zguduit Clujul din temelie (GALERIE FOTO&VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Pro-Pain a zguduit Clujul din temelie (GALERIE FOTO&VIDEO)
Cluj: Pro-Pain a zguduit Clujul din temelie (GALERIE FOTO&VIDEO)

Concertul de aseară al americanilor i-a scos din minţi pe fanii clujeni: haos, rock şi multă gălăgie. Trupa Pro-Pain a fost una dintre puţinele trupe de hardcore care a concertat până în acest moment în oraşul de pe Someş.

La câţiva metri sub pământ, într-o încăpere ce seamănă leit cu un buncăr, dar în care răsunau başii, ţipetele şi fiecare frecvenţă a corzilor de chitară, a avut loc un concert al formaţiei de hardcore ce a schimbat zeci de destine în lume de-a lungul anilor.

Pro-Pain au concertat în Irish&Music Pub, în centrul Clujului, în cadrul unui turneu de promovare. Legendele hardcore-ului newyorkez, după cum chiar ei îşi spun, au strâns în pubul clujean circa trei sute de persoane. Deşi a fost anunţat la 21.30, concertul a început cu o întârziere de o oră. Fanii nu mai aveau răbdare, iar la intrarea americanilor pe scenă, câteva persoane au încercat să îi acompanieze pe scenă. Haos-ul a început: îmbrânceli, dans nebun şi lovituri de picioare.

Fanii erau alungaţi de pe scenă chiar de membrii formaţiei, care-i dădeau jos pe clujeni cu picioarele. Între timp, americanii cântau live şi nu păreau a fi afectaţi de înghesuială.

„Pro-Pain e o formaţie hard, de la mama ei”, ne-a spus promoterul de rock Richard Constantinidi, prezent la evenimentul de aseară. În viziunea acestuia, e bine că sunt organizate astfel de evenimente şi în Cluj-Napoca. „E păcat că nu sunt studenţi în oraş dar e frumos ce se întâmplă. Clujul are pretenţii de metropolă”, a mai spus acesta.

Înaintea celebrilor rockeri au concertat clujenii de la Guerrillas, trupa Vengince şi cei de la Drone, iar spre ora 23.00, vedetele serii şi-au făcut apariţia pe mica scenă. Pregătirile au început cu o oră înainte, când a fost amenajată scena. Amplificatoarele pe lămpi şi o colecţie de chitare au fost „bijuteriile” celor de la Pro-Pain care au ieşit în evidenţă.

Astăzi, la Braşov

Organizatorul evenimentului, Nelu Brânduşan, s-a arătat fericit că i-a putut aduce pe americani în Cluj-Napoca. „Formaţia e printre puţinele de hardcore venite în Cluj, ceea ce mă bucură”, a spus acesta. În această seară, rockerii de peste ocean vor susţine un concert în Braşov, după care vor părăsi ţara noastră.

Nota redacţiei:

În urma unor sesizări făcute de organizatorul evenimentului facem următoarele precizări

1. Concertul a început cu întârziere faţă de ora anunţată pe afişul oficial, şi ne referim atât la evoluţia celor de la Pro-Pain cât şi a trupelor din deschidere. Acest fapt poate fi certificat de toţi plătitorii de bilete, faţă de care organizatorii ar fi trebuit să dea dovadă de respect, iar punctualitatea este un semn de respect.

2. Informaţia privind evoluţia formaţiei Drone este eronată. Ne asumăm greşeala şi ne cerem scuze

3. Informaţia privind concertul de la Braşov a fost preluată de pe site-ul organizatorilor - www.promusicprod.ro/propain.

4. Aserţiunea d-lui Brânduşan că nu a vorbit cu redactorul „Adevărul” este falsă. Discuţia a avut loc chiar în prezenţa fotoreporterului publicaţiei noastre.

5. Dacă organizatorii se consideră lezaţi, suntem dispuşi să ne demonstrăm buna credinţă în justiţie.

6. Orice comentariu la acest material care se constituie într-un atac la persoană la adresa semnatarului articolului va fi moderat.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite