Cluj: Clujul bântuit de fantome, mumii şi vampiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Clujul bântuit de fantome, mumii şi vampiri
Cluj: Clujul bântuit de fantome, mumii şi vampiri

Cluburile clujene, dar şi mallurile se întrec în organizarea celor mai originale petreceri de Halloween. Toate localurile în care vor avea loc evenimente tematice vor oferi, însă, premii şi bani pentru cele mai „trăznite” costumaţii în spiritul sărbătorii americane.

Vine Halloweenu’!

Clujenii pot participa la o serie de evenimente dedicate Halloweenului, o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală.

Majoritatea cluburilor, dar şi mallurile din oraş se întrec în organizarea celor mai originale petreceri tematice, punând la bătaie cu această ocazie o serie de premii şi bani, pentru cele mai originale costumaţii.

Cocktail pe bază de dovleac

Chiar dacă data sărbătoririi Halloweenului este 31 octombrie, startul petrecerilor cu dovleci ciopliţi îl vor da încă din această seară cluburile Roland Garros, Irish & Music Pub, dar şi „Ce? Pub”, acesta din urmă pregătind special cu această ocazie un cocktail pe bază de dovleac. Nici mallurile nu se lasă mai prejos.

Astfel, atât Iulius Mall şi Polus Center vor fi „bântuite” mâine de fantome, vampiri, mumii, schelete, vrăjitoare, ursitoare rele, vârcolaci sau lilieci.

Copiii vor decora “Castelul bântuit”

Halloween Party începe la Iulius Mall la ora 18.00, unde peste 100 de prichindei de la Palatul Copiilor vor oferi un spectacol cu cântece şi dansuri despre lumea animalelor, oglinda fermecată etc. Trupa BoemDance va dansa pe arhicunoscuta melodie “Thriller”, ca un tribut adus lui Michael Jackson.

Vrăjitoarele şi fantomele se vor aduna şi la Polus Center în cadrul evenimentului “O zi vrăjită la Polus”, începând cu ora 12.00. Cei mici vor putea decora “Castelul bântuit”, să vâneze vrăjitoare sau să sculpteze dovlecei.

Petrecere de Halloween în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite