Clujul, sărbătorit timp de o săptămână. Vezi programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au parte, de mâine, de concerte, expoziţii, spectacole de teatru şi de un concurs de căutare de comori.

Anul acesta, deschiderea oficială a celei de-a doua ediţii a „Zilelor Clujului" va coincide, vineri, de la 10.00, cu inaugurarea clădirii Cazinoului şi a Parcului Central „Simion Bărnuţiu", care au fost reabilitate. Tot vineri, la 11.00, se va da startul Zilelor Culinare Internaţionale. Timp de opt zile, gurmanzii vor putea cunoaşte mai multe despre bucătăria unor ţări precum: China, Belgia, America, Spania, Marea Britanie, Coreea, Germania, România şi Republica Moldova.

Concerte în Piaţa Unirii

Nume cunoscute din lumea muzicii autohtone vor urca, seară de seară, pe scena amenajată în Piaţa Unirii. Vineri vor concerta Andreea Bălan, Elena Gheorghe & Band şi Voltaj, iar serile următoare vor susţine concerte Direcţia 5, Antonia, Ştefan Bănică Jr., Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini.

Debut magic la Zilele Clujului: Cristian Gog face spectacol în Piaţa Unirii

Organizatorul evenimentului - maraton, Primăria Cluj-Napoca, le promite clujenilor un program variat care se întinde pe nu mai puţin de opt zile şi opt nopţi. Nu au fost uitaţi nici copiii, care vor avea parte de programe distractive în fiecare zi - ateliere şi jocuri, dar şi spectacole de teatru pentru cei mici în Piaţa Muzeului.  

10 sporturi şi comori de căutat

Clujenii vor avea ocazia să aleagă din 10 sporturi. Îi aşteaptă, în Piaţa Unirii, în Piaţa Muzeului, precum şi pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian", competiţii şi demonstraţii de ciclism, box, atletism, streetball, taekwondo, beach handbal, karate, fotbal american, aikido şi tenis. Cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară se va desfăşura la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilelor Clujului. Premiul cel mare la cea de-a doua ediţie a concursului este de 1.000 de euro. Treasure Hunt se va desfăşura timp de două zile, în 26 şi 27 mai, cu pornire de la Casa de Cultură a Studenţilor. Sâmbătă, 26 mai, vor lua startul toate echipele, urmând ca duminică, 27 mai, să participe la marea finală 30 de echipe, primele zece din fiecare grupă.

Premii la Promenada cărţilor
Pe toată perioada sărbătorii oraşului, vor avea loc mai multe expoziţii la Muzeul de Artă, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, la Bastionul Croitorilor, iar cei curioşi vor putea participa la tururi ale oraşului, cu diverse teme: turul bisericilor, al curiozităţilor Clujului etc.

Vezi pe cluj.adevarul.ro programul celor opt zile de sărbătoare a oraşului

Cifră: 70.000 de euro a atras Primăria din sponsorizări pentru organizarea Zilelor Clujului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite