Clujul, pregătit pentru concertul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele pregătiri pentru marele eveniment.
Ultimele pregătiri pentru marele eveniment.

36.000 de bilete au fost vândute până ieri, iar numărul de locuri a fost suplimentat cu încă 3.000, la concertul Scorpions, cel mai mare al unei trupe străine organizat la Cluj.

Pregătirile pentru concertul trupei Scorpions pe noul stadion al oraşului au fost ieri pe ultima sută de metri. Organizatorii au montat nu mai puţin de şase tiruri pline cu plăci din plastic pentru a proteja gazonul şi pista de pe Cluj Arena. Aceştia au finalizat şi montarea scenei pe care vor cânta rockerii de la Scorpions, cea mai mare din Europa de Est, scenă pe care s-au organizat şi ultimele ediţii ale festivalului Cerbul de Aur. Muncitorii au fost nevoiţi să amplaseze scena de două ori, după ce organizatorii au decis să suplimenteze numărul biletelor pentru concert cu 3.000.



Concertul trupei Scorpions va fi astfel cel mai mare concert al unei trupe străine ţinut vreodată la Cluj, după ce Iron Maiden a strâns peste 30.000 de spectatori. „Cererea a fost peste aşteptări. S-au vândut până acum aproximativ 36.000 de bilete. În zonele A şi B, am suplimentat numărul biletelor cu 3.000. Ne aşteptăm la un număr de 40.000 de oameni, pentru concertul de mâine seară", a explicat Minel Stoica, reprezentantul oragnizatorilor.

Ultimele pregătiri pentru marele eveniment.

Scorpions ajunge azi la Cluj

Iniţial scena a fost ridicată la 1,8 metri, însă, după suplimentarea numărului de locuri în cele două zone, pentru a oferi vizibilitate tuturor spectatorilor, aceasta a fost amplasată la 2,2 metri. Muzicienii de la Scorpions vor petrecere două nopţi la Cluj. Ei vor ajunge la Cluj azi, la ora 18.25, cu o cursă Tarom, din Bucureşti şi vor fi cazaţi la hotelul City Plaza. Potrivit organizatorilor, rockerii  au cerut să ia cina la un restaurant din oraş, imediat ce vor ajunge la hotel. Ei vor alege din cinci restaurante propuse de colaboratori clujeni ai organizatorilor, dintre care două se află în incinta hotelului unde vor fi cazaţi. „Vineri vor mânca în oraş, dar sâmbătă şi-au dorit să rămână în hotel. Nu au cerut un anumit fel de mâncare", a mai spus Minel Stoica. Pentru membrii formaţiei Scorpions şi echipa care îi însoţeşte pentru concertul de sâmbătă au fost închiriate nu mai puţin de 20 de camere.

Nu e voie cu umbrele pe Cluj Arena!

Membrii stafful tehnic al trupei vor face mâine probe de sunet încă de dimineaţă, până în jurul orei 16.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, o oră mai târziu fiind programate concertele celor de la Voltaj, Compact şi Semnal M. Trupa Scorpions va urca pe scena amplasată pe Cluj Arena în jurul ore 21.30. Prezentatorul concertului va fi omul de televiziune clujean, Constantin Trofin. „Prezentatorul spectacolului este Costel «Mustaţă» Trofin, băiat din Cluj pe care nu o să îl înjure nimeni din niciun motiv. Iată un criteriu important pentru care a trecut acest test al selecţiei", a conchis Minel Stoica. Acesta a precizat că, indiferent de condiţiile meteo, spectatorii nu vor avea acces în incinta stadionului cu umbrele. Potrivit site-ului weather.com, sâmbătă, la Cluj-Napoca, sunt şanse de 70% să plouă.

15.000 de bilete vândute la Smokie

Duminică, pe Cluj Arena vor concerta Smiley, Loredana & Agurida, dar şi Pasărea Colibri. Invitata specială va fi cunoscuta trupă Smokie. Potrivit organizatorilor, până acum pentru concertul trupei Smokie au fost vândute 15.000 de bilete, însă aceştia se aşteaptă la un număr total de 20.000 de spectatori. Preţul minim de intrare este de 30 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite