Cluj: „Clujul se modernizează fără creier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Clujul se modernizează fără creier”
Cluj: „Clujul se modernizează fără creier”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Cluj-Napoca.

Clujeanul Attila Lovasz se numără printre puţinele persoane autorizate din oraş care colecţionează şi vând obiecte antice originale. Obiectele din magazinul său sunt animate de ceasurile imense de perete, ale căror pendule se leagănă şi astăzi, după două sute de ani de la realizarea lor.

Clujul frumos: „Clujul are influenţă germanică, faţă de Bucureşti, care are influenţă franţuzească şi orientală. Oraşul e un amalgam de detoate, ca să spun aşa. Există aici oameni de pretutindeni, clujeni cred că sunt doar 30%. Îmi place Piaţa Muzeului, e o pietonală frumoasă, jos pălăria, pavajul e ca la carte”.

Clujul urât: „Bulevardul Eroilor e foarte urât. E o stradă medievală, dar la noi se modernizează fără creier. Cum arată casele medievale în spatele lămpilor super moderne amplasate pe bulevard? Sper să-mi pot creşte copilul să aprecieze istoria, să nu ajungă şi el ca generaţia de mall”.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite