Clujul, în fruntea oraşelor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sorin Apostu a fost cel căruia i-a fost înmânat premiul
Primarul Sorin Apostu a fost cel căruia i-a fost înmânat premiul

Clujul a obţinut în această seară, alături de Constanţa, locul întâi în cadrul categoriei “Oraşe”, la Gala “Zece pentru România”, organizată de Realitatea TV. Clujul s-a mai impus în cadrul evenimentului, prin Florin Piersic şi Andra, cântăreaţa care a devansat artişti precum Ştefan Bănică Junior, Maria Ciobanu, Ionuţ Dolănescu sau Maria Dragomiroiu.

Clujul a fost reprezentat în cadrul evenimentului de primarul Sorin Apostu. “Dedic acest premiu tuturor clujenilor. Clujenii sunt cei care au principalul merit”, a declarat, vizibil emoţionat, Sorin Apostu, primarul Clujului.

Textul de Laudatio a fost rostit de Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române, cetăţean de onoare al oraşului de pe Someş. La categoria “Oraşe”, locul al doilea a fost ocupat de Braşov, iar pe poziţia a treia s-a clasat Timişoara. În top 10 s-au mai clasat alte trei oraşe din Ardeal, Sibiu, Satu-Mare şi Baia-Mare.

Andra, câştigătoare pentru a treia oară

Clujul s-a mai impus şi la categoria interpreţi, prin solista din Câmpia Turzii, Andra şi Florin Piersic, la categoria actori. “Mă bucur că sunt pe această scenă, ce să mai spun despre fapul că sunt desemnată câştigătoare pentru a treia oară. Motivul pentru care sunt aici se datorează faptului că interpretez muzica uşoară şi populară cu aceaşi dragoste”, a declarat Andra.

Potrivit Realitatea Tv, nominalizările s-au făcut în urma unei ample cercetări sociologice, cu participarea a patru mari institute de cercetare autohtone: CURS, CSOP, IMAS şi INSOMAR. Gala s-a desfăşurat în această seară, la Ateneul Român. Gazdele evenimentului au fost Melania Medeleanu şi Mihai Tatulici.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite