Cluj: „Clujul aduce a oraş european"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Clujul aduce a oraş european"
Cluj: „Clujul aduce a oraş european"

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Cluj

Bodor Balázs-Béla este clujeanul care a construit Polus Center. Printre proiectele la care a contribuit inginerul se numără platforma industrială a fostei mine de la Uricani, benzinăriile Mol şi o antenă de 62 de metri, de pe Muntele Rece.

Clujul frumos: „Clujul aduce a oraş european. Dacă vii din Viena sau Budapesta, nu simţi o cădere bruscă, nu ai impresia neapărat că intri în altă ţară atunci când ajungi în Cluj-Napoca. Aş putea face o comparaţie cu Piteştiul, oraş cu potenţial economic enorm, datorită rafinăriilor şi a depozitelor de logistică cele mai mari din ţară. Totuşi, au drumuri extraordinar de proaste, iar în oraş încă dăinuie comerţul de tip gheretă. Ce mă mai atrage aici este coloratura şi viaţa pe care o dau tinerii şi studenţii. De asemenea, Clujul are un mare potenţial cultural”.

Clujul urât: „Nu îmi place perversitatea financiară a clujenilor. Aşa i-au obişnuit, până la urmă, clujenii. Mă deprimă foarte tare câte un dezvoltator autohton, care vine şi îţi impune cum să lucrezi. Iar aici, din cauza faptului că oraşul este mai dezvoltat, totul este mai scump” .

Citeşte povestea lui Bodor Balázs-Béla  astăzi, în "Adevărul de Seară".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite