Clujenii s-au călcat în picioare la manifestările dedicate Zilei Naţionale (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii s-au călcat în picioare la artificii
Clujenii s-au călcat în picioare la artificii

Mii de clujeni au participat, în această seară la manifestările de 1 Decembrie, din centrul orașului. Spectacolul a început cu tradiţionala paradă a torţelor. Timp de zece minute, cât a durat spectacolul de artificii, din Piaţa Avram Iancu, nimeni nu s-a putut mișca din loc.

Spectacolul a început cu tradiţionala paradă a torţelor. Militarii au pornit în marș, din piaţa Lucian Blaga, cu torţe în mână și intonând cântece patriotice, animând pubicul de pe margine, care i-a însoţit până în Piaţa Avram Iancu.

La ora 20.00, cerul a fost luminat de focurile de artificii, spectacol la care s-au înghesuit mii de clujeni, dar și străini. „Este extraordinar acest spectacol, lumea a ieșit pe stradă doar pentru acest show, nu am văzut să se vândă nimic altceva”, a exclama Marie Pierre, o franţuzoaică ce se află în vizită la niște prieteni din Cluj-Napoca.

Înghesuială mare

Totuși, mulţimea a fost deranjată de înghesuiala produsă în Piaţa Avram Iancu. Timp de zece minute, cât a durat spectacolul de artificii, nimeni nu s-a putut mișca din loc. Nu au lipsit nici incidentele, iar câţiva dintre participanţi au apelat la medicii din Ambulanţele aflate la faţa locului. „Nu au fost situaţii deosebite, în general celor care li s-a făcut rău au primit ajutor în piaţă. Am avut o singură solicitare în loc public, o femeie diabetică”, a declarat Horea Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

Odată cu terminarea artificiilor, majoritatea clujenilor s-au îndreptat către staţiile de autobuz, iar circulaţia auto pe pietonala Eroilor a fost reluată.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite