Clujenii nu vor la bal cu Bahmu (revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Ziarele locale scriu astăzi despre clujenii care au iniţiat o petiţie prin care doresc ca Adriana Bahmuţanu să nu fie prezentatoarea "Balului Operei", precum şi despre românii care sunt atraşi într-un joc de tip piramidal cu lingouri de aur depozitate în Elveţia.

Clujenii nu vor la bal cu Bahmu. Este soția lui Prigoană potrivită pentru a prezenta Balul Operei? Ediţia de anul acesta a „Balului Operei" stîrneşte controverse în rîndul clujenilor. Mărul discordiei este faptul că, pe scena Operei Naţionale, s-ar putea să fie prezentă ca prezentatoare Adriana Bahmuţeanu. La aflarea veştii, un grup de clujeni anonimi au făcut o petiţie online intitulată „Fără Bahmu la Balul Operei Cluj". Organizatorul evenimentului, Matei Miko, crede însă că lumea priveşte greşit decizia de a o invita pe Adriana Bahmuţeanu la Balul Operei. Mai multe detalii în Foaia Transilvană.

Mirajul aurului, o afacere de apartament. Un grup de afacerişti austrieci şi nemţi a pornit o amplă campanie de racolare de clienţi, care devin, automat, parteneri într-un sistem de tip piramidal. Ei spun că vând aur de 24K dintr-un depozit aflat în Elveţia. Oamenii ademeniţi cu ilustraţii care reprezintă teancuri de lingouri de aur trebuie să plătească o taxă de intrare în sistem şi devin, automat, intermediari de contracte de vânzare a metalelor preţioase. Culisele acestei afaceri le puteţi citi în Ziua de Cluj.

Naştere fatală la spital. Familia cere ancheta. Apropiaţii unei tinere care a murit la Clinica Ginecologie II "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca la scurtă vreme dupa naştere nu-şi explică împrejurările în care a survenit decesul. Claudia Petrof (26 de ani), originară din Câmpeni, judeţul Alba, a murit pe 4 ianuarie 2010 la Clinica Ginecologie II Cluj, in urma unei hemoragii puternice survenite la naştere. Familia fetei aşteaptă acum lămuriri cu privire la cum s-a produs tragedia, mai ales că, din spusele lor, medicii ar fi trebuit să fie mult mai atenţi, având în vedere că tânăra avea anumite probleme de sănătate. Citiţi mai multe în Monitorul de Cluj.

Instanţele clujene, câmp de luptă pentru funcţii. Tot mai mulţi directori ai instituţiilor deconcentrate clujene apelează la instanţa de judecată pentru a-şi recâştiga funcţiile din care au fost destituiţi în urma schimbărilor politice de la nivel naţional şi local. Un bun exemplu în acest sens este Casa Judeţeană de Pensii Cluj, care într-un singur an a avut trei directori generali. Doi dintre aceştia au apelat la judecători pentru a li se face dreptate. Pe larg, pe citynews.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite