Clujenii nu s-au înghesuit la Târgul de Cariere de la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interes scăzut al celor care-şi caută un loc de muncă faţă de târgul de cariere de la mall
Interes scăzut al celor care-şi caută un loc de muncă faţă de târgul de cariere de la mall

Reprezentanţii celor aproximativ 20 de firme care participă, marţi, la Târgul de Cariere organizat la Iulius Mall susţin că au rămas surprinşi de interesul scăzut din partea celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au ocazia, astăzi, să se întâlnească cu reprezentanţi ai unor firme din domeniul consultanţei financiare, cel bancar, al resurselor umane, precum şi din sfera IT.

„Am venit să văd ce găsesc. De când am terminat Construcţiile, anul acesta, am fost şi la un interviu, am tot căutat să mă angajez. Foarte greu găseşti un loc de muncă. Îmi doresc să mă angajez în domeniul pentru care m-am pregătit la facultate", a spus Radu Baidoc, de 24 de ani, din Cluj-Napoca.

Reprezentanţii firmelor angajatoare s-au declarat surprinşi de interesul scăzut al vizitatorilor standurilor. „Noi angajăm programatori. Un salariu e în jur de 2.500 de lei. Cu toate acestea, am primit foarte puţine CV-uri", a spus Katalin Puni, HR assistant Evoline.

De aceeaşi părere este şi Doina Diacenco, Oncos: „Azi am adunat vreo 30 de CV-uri. Foarte puţine. De exemplu, la un târg similar, la Expo Transilvania, am strâns la finele unei singure zile peste 200 de CV-uri".

Târgul este organizat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate şi poate fi vizitat până la ora 18.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite