Clujenii joacă golf pentru o cauză nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

150 de persoane, doctori, oameni de afaceri şi oficialităţi din Cluj şi Alba, dintre care 40 jucători de golf, vor participa în acest weekend la ediţia a II-a a Golf Community Challenge, desfăşurat la clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos, judeţul Alba.

Evenimentul este organizat în scop caritabil, fondurile strânse urmând a fi donate fundaţiilor Pro Vita (Cluj) şi Filantropia (Sebeş). La eveniment se poate înscrie gratuit orice jucător de golf sau pasionat de acest sport. Cei prezenţi vor avea ocazia să descopere arta golfului, să savureze produse proaspete şi să fie surprinşi de surprizele pe care organizatorii le-au pregătit.

În fiecare an, la Pianu de Jos se reîntâlnesc jucători de golf, oameni de afaceri şi filantropi pentru o zi de golf, relaxare şi implicare în comunitate. Turneul beneficiază de sprijinul unei reţele puternice de parteneri, organizaţii nonguvernamentale şi companii. Banii strânşi în cadrul evenimentului sunt direcţionati către soluţionarea unor probleme ale comunităţii locale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite