Clujenii îşi pot petrece ziua de Crăciun în parcul de mângâiat animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalele de la Moara de Vânt așteaptă colindători. FOTO: Arhivă
Animalele de la Moara de Vânt așteaptă colindători. FOTO: Arhivă

Animalele de la parcul de mângâiat, hrănit şi îngrijit animale „Moara de Vânt", îşi aşteaptă cadourile Crăciun. Copiii pot să le ducă morcovi şi se pot juca în voie cu poneii, cerbii sau iepuraşii din parc.

Ţapul Oskar, maimuţica Luiza, poneiul Black Boy, măgarul Tequila şi alte 200 de animale îşi aşteaptă colindătorii. Wilhelm Dietrich, proprietarul parcului „Moara de Vânt", spune că nu există niciun eveniment pregătit, dar parcul are porţile deschise şi oricine e primit binevenit. „În mod normal iarna oaspeţii se dau cu sania trasă de ponei, dar aşteptăm să mai ningă. La noi tot timpul e deschis şi noi le-am pregătit animalelor spaţii unde să se adăpostească de frig, dar ele sunt liberem, aşa că e liber la colindat", spune Dietrich.

30 de specii de animale îşi aşteaptă cadourile de Crăciun

Accesul către parcul de mângâiat animale din Sălicea s-a schimbat radical faţă de iarna trecută, astfel că orice maşină are acces. La nici zece kilometri de centrul oraşului, clujenii se pot bucura, împreună cu copiii lor, de o zi de Crăciun specială, petrecută între așteaptă peste 200 de animale din peste 30 de specii cum ar fi iepurași, rățuște, gâște, găini, bibilici, fazani, păuni, porumbei, prepelițe, porcușori de Guineea, capre, căpriori, cerbi, curci, ponei sau măgari.

Singurul aspect de care trebuie ţinut cont este că animalele sunt dornice să-şi primească suplimentul de mâncare, astfel că există riscul să vă smulgă din mână găletuţele cu mâncare sau să vă murdărească hainele, sărind pe dumneavoastră. Preţul de intrare în parc este cinci lei, iar găletuţa cu porumb şi morcovi între unu şi trei lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite