Clujenii încântaţi de „Rahan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista „Rahan“ distribuită gratuit, astăzi, împreună cu „Adevărul“ este la mare căutare la chioşcurile de ziare.

Cadoul „Adevărul“ pentru copii cu ocazia Zilei de 1 iunie îi încântă şi pe părinţi. În ciuda ploii sâcâitoare, clujenii au trecut în această dimineaţă pe la chioşcurile de ziare, pentru a cumpăra ziarul împreună cu relansata revistă pentru copii, „Rahan“.

„S-au vândut câteva zeci de reviste până la ora 8. Oamenii vin şi caută direct revista pentru că spun că au văzut publicitatea la televizor. O ştiu de pe vremea comunismului. La noi nu prea se găsea, iar singurul exemplar l-am cumpărat de pe litoral, alături de „Pif““, a declarat Zaharia Istvan, în vârstă de 54 de ani, vânzător la un chioşc de ziare din Piaţa Cipariu.

„S-au vândut în jur de 30 de reviste până acum (ora 8.30 – n.r.). Sunt şi abonaţi de la alte publicaţii care au cerut rezervarea revistei cu câteva zile înainte“, spune şi Gheorghiţă Iosif, vânzător la chioşcul de ziare din Piaţa Mihai Viteazu.

De cealaltă parte, cumpărătorii se arată încântaţi de faptul că pot să le-o ofere drept cadou, copiilor. „Am luat revista pentru nepoţică. E bine că e gratuită pentru că altfel nu-mi permit să cumpăr. Ştiu „Rahan-ul“ de când eram mică. Nu se găsea pe vremea mea, însă o ştiu de la alţii. Anul trecut, pentru nepoţică am luat „Mica Sirenă“, tot împreună cu ziarul“, a spus Ana Pop, în vârstă de 49 de ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite