Clujenii dau replica jurnalistului "Blick"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Articolul scris de jurnalistul elveţian Heiko Ostendorp despre Cluj-Napoca a stârnit indignarea clujenilor. Aceştia au reclamat pe forumul Blick erorile făcute de trimisul tabloidului.

"Doamnelor şi domnilor, din păcate, imaginile şi materialele pe care le-aţi publicat, din oraşul Cluj (Cluj-Napoca) sunt greşite (...) (n.r. urmează o Descriere locurilor care merită vizitate version oraş). Eu nu spun că problemele nu sunt, dar cred că acest articol e departe de realitate! Cluj este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, asta vă garantez! ", spune Zsolt Attila.

"Îmi pare rău dar aveţi o impresie în întregime falsă despre Cluj (Cluj-Napoca). Oraşul nostru este un oraş istoric din Transilvania, cu opt universităţi. În fiecare an aici studiază elevi din toată Europa şi nu numai. Viaţa în Cluj nu este atât de întunecată pe cum o prezentaţi. Din păcate presa scrie întotdeauna adevărat ", e de părere Andra Trifu.

„Pozele au fost luate în apropierea depozitului de deşeuri a Clujului. Nu au nimic de-a face cu oraşul şi nici acest articol. Cluj este oraşul cel mai dezvoltat în România după Bucureşti şi îmi pare rău că, din cauza unui astfel de text Transilvania din Balcani de Vest este percepută greşit”, spune Adela Josan.

„Există peste tot în lume contraste! De ce a fost necesar să se sublinieze această realitate din nou? Eu locuiesc in Cluj şi sunt mândru! Nu sunt orb sau surd şi văd problemele menţionate în articol, dar există exagerări multe în acest articol! Este scris dintr-o perspectivă unilaterală”, spune Bogdan Blaga.

Articolul original poate fi citit şi comentat aici

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite