Cluj: Clujenii pregătesc cel mai mare flash mob din ţară (FOTO VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Clujenii pregătesc cel mai mare flash mob din ţară (FOTO VIDEO)
Cluj: Clujenii pregătesc cel mai mare flash mob din ţară (FOTO VIDEO)

Aproximativ patru sute de copii, studenţi şi părinţi se pregătesc intens pentru a învăţa să danseze pe o melodie a lui Michael Jackson. Ei au participat, aseară, la prima repetiţie, unde invaţă să se sincronizeze perfect pentru organizarea unui flash mob imens. GALERIE FOTO

Citeşte şi
Kun Laszlo, un coregraf perfecţionist - portret


Diseară, ei vor lua prin surprindere trecătorii din cele mai aglomerate zone ale Clujului, când vor începe să danseze spontan în plină stradă. Totul va începe prin intrarea "în scenă" a unuia dintre ei, căruia i se vor alătura alţii, ca mai apoi la dans să participe toţi cei implicaţi.

Ei au luat parte, aseară, la prima repetiţie în vederea organizării flash mob-ului, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Coordonaţi de Kun Laszlo, poreclit Fretzy, cel mai cunoscut coregraf din oraş, copiii şi adulţii au dansat vreme de o oră, pe "We will rock you", semnată Queen şi pe piesa "Beat it" a lui Michael Jackson.

Primul antrenament al clujenilor

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/flash mob cluj.flv iurl=/editor_files/Image/Adevarul tv.gif wmurl=/editor_files/Image/adev_tv.jpg width=300 height=220 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false


Clujeanul a realizat coregrafia şi pentru acest eveniment, la care participă chiar şi prichindei de trei ani. Potrivit organizatorilor, vor exista 150 de dansatori profesionişti, din cadrul trupei Boemdance din Cluj-Napoca, iar restul amatori.

Evenimentul promovează Galele Studenţeşti organizate de Casa de Cultură a Studenţilor şi este o iniţiativă a Ministerului Tineretului şi Sportului. O a doua repetiţie va avea loc în această după-amiază, urmând ca seara, cu toţii să se îndrepte spre locurile ţinute la secret, acolo unde vor dansa şi vor entuziasma trecătorii.

image
image
image
image



O acţiune similară a mai avut loc în Bucureşti, unde un grup de tineri a luat prin surprindere trecătorii din Piaţa Romană, Plaza Mall şi din Gara de Nord. La flash mob-ul s-a desfăşurat în Capitală în 29 august au dansat circa două sute de persoane.



CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite